Αρχική Τουρισμός Κέρκυρα – Κορακιάνα, το “χωριό του γιασεμιού και της γαζίας”

Κέρκυρα – Κορακιάνα, το “χωριό του γιασεμιού και της γαζίας”

Κέρκυρα - ΚορακιάναΣτο πλαίσιο της μετατροπής της Κέρκυρας σε νησί Βιώσιμης Ανάπτυξης και της πρωτοβουλίας με τίτλο «Κέρκυρα 4 Εποχές-Λουλούδι-Άρωμα, Χρώμα, Φρούτο», του Κέντρου UNESCO, που στοχεύει στην αξιοποίηση των πολύπλευρων δυνατοτήτων της νησιού μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μια ακόμη σημαντική εθελοντική δράση, που ανταποκρίνεται στις καίριες προκλήσεις των καιρών μας, προάγοντας ταυτόχρονα την επιχειρηματικότητα, είναι η μετατροπή του χωριού Κορακιάνα, σε χωριό του γιασεμιού και της γαζίας.

 Η οραματική αυτή πρωτοβουλία του Κέντρου UNESCO Ιονίου, όπως και οι προανφερθείσες, έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και υποστηρίζεται από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας του νησιού, με τη συμμετοχή και την αρωγή εκκλησιαστικών, επιστημονικών και πολιτιστικών φορέων.

 Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν δυο από τα επιτακτικότερα αιτήματα των σύγχρονων κοινωνιών. Τα Ξενοδοχεία Χανδρή με την ευγενική προσφορά των γιασεμιών, που θα παραδοθούν στους τοπικούς φορείς προς φύτευση, υλοποιούν με τη χειρονομία τους αυτή και τους δυο προαναφερθέντες στόχους, λειτουργώντας ως παράδειγμα και για πληθώρα άλλων ιδιωτικών οργανισμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.