Αρχική Ελλάδα Επίσημη επίσκεψη δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη στο Πεκίνο

Επίσημη επίσκεψη δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη στο Πεκίνο

O Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος ΚαμίνηςΕπίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο, πραγματοποιεί ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, επικεφαλής ομάδας ελλήνων επιχειρηματιών, με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων των πόλεων της Αθήνας και του Πεκίνου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Πεκίνου, κ. Wang  Ansun, προκειμένου να υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο ιστορικών πρωτευουσών,  στο πεδίο του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού.

Χθες ξεκίνησαν οι κατ΄ ιδίαν επαφές 20 ελλήνων επιχειρηματιών και φορέων, οι οποίοι συμμετέχουν στην αποστολή με εκπροσώπους 60 κινεζικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, των τυποποιημένων προϊόντων, της διατροφής, της διαχείρισης ακινήτων και των κατασκευών.

Η επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων  κ. Γιώργου Καμίνη στο Πεκίνο, πραγματοποιείται μετά από πολύμηνη διμερή προετοιμασία, προκειμένου να αναδειχθεί  η Αθήνα, ως αυτόνομος τουριστικός προορισμός. Να έρθουν σε επαφή ελληνικές  επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού  με αντίστοιχες κινεζικές και να ενισχυθούν οι προσπάθειες  για περαιτέρω συνεργασία των δύο πόλεων.    

Από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων, στην αποστολή συμμετέχουν , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φώτης Προβατάς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής κ. Αλέξης Γαληνός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.