Αρχική Εκδηλώσεις Επίδειξη Capoeira στη Γκράβα

Επίδειξη Capoeira στη Γκράβα

capoeiraΕκδήλωση επίδειξης της βραζιλιάνικης παραδοσιακής τέχνης Capoeira, από αθλητές της ομάδας του δικτύου Capoeira Sou Eu, αλλά και καλεσμένους αθλητές από την Ιταλία, διοργανώνουν  στις 24 Απριλίου 2013, το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ (οργανισμός πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Αθηναίων), τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, τον Εμπορικό Σύλλογο Πατησίων Αλυσίδα και την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο ιστορικό αθλητικό συγκρότημα της Γκράβας.

Η “Capoeira” γεννήθηκε το 1500 στη Βραζιλία. Δημιουργήθηκε ως πολεμική τέχνη από σκλάβους, οι οποίοι για να την κρύψουν την μεταμφίεσαν σε χορό. Με το πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε και σήμερα αποτελεί μια πανέμορφη ολοκληρωμένη τέχνη που περιλαμβάνει χορό, πάλη και μουσική.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ετήσιου  προγράμματος  «η Πατησίων μας». Υποστηρίζεται από το 1ο και 6ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, την επιτροπή κατοίκων Κυψέλης «Η Κυψέλη μας», την ένωση πολιτών πλατείας Καλλιγά, τον σύλλογο Δράση για τον Πολιτισμό των Πατησίων, την ΑΕ Γκράβας και άλλες ενώσεις πολιτών.

Αθλητικό Συγκρότημα Γκράβας, ”Αντώνης Τρίτσης”

Ώρα: 17.00

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.