Αρχική Κρουαζιέρες «Νέα» εμπειρία κρουαζιέρας από το Νέο ιστότοπο της LOUIS CRUISES

«Νέα» εμπειρία κρουαζιέρας από το Νέο ιστότοπο της LOUIS CRUISES

[scribd id=127319722 key=key-1iy1i0v39evv3rdfc16g mode=scroll]

Μία τελείως διαφορετική και πρωτοποριακή εμπειρία κρουαζιέρας υπόσχεται ο νέος διαδικτυακός τόπος της Louis Cruises που είναι ήδη στον αέρα από τις 19 Φεβρουαρίου. Ένας φρέσκος, μοντέρνος και πολύ εύκολος στο χρήστη τρόπος να «ταξιδέψει» στην Ανατολική Μεσόγειο με λίγες μόνο κινήσεις.

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα επιτρέπει σε όλους τους επισκέπτες, από τον πιο εξοικειωμένο ως τον πιο αδαή να έχουν γρήγορα και απλά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα δρομολόγια στα ελληνικά νησιά και Τουρκία, πληροφορίες για τους 25 μοναδικούς προορισμούς που επισκέπτεται, τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες εν πλω, τα εξαιρετικά πακέτα των εκδρομών. Τα πάντα είναι μπροστά σου, μόνο με ένα κλικ!

Σημαντική επίσης είναι η πολύ γρήγορη και εύχρηστη μηχανή κρατήσεων όπου ουσιαστικά με 4 απλά βήματα μπορείς να εκτυπώσεις το εισιτήριο σου, πολύ απλά και χωρίς να έχεις κανένα απολύτως άγχος για την παραλαβή του. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να προαγοράσεις όλες τις εν πλω υπηρεσίες και φυσικά να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο όλα τα πακέτα προσφορών που διατίθενται on line.

Τέλος, το νέο site αναλαμβάνει ουσιαστικά να «εκπαιδεύσει» και να μυήσει στους επισκέπτες την κρουαζιέρα ως εναλλακτικό, ολοκληρωμένο και κυρίως για την εποχή που ζούμε, εξαιρετικά προσιτό τρόπο διακοπών. Σε ειδικό τμήμα του ιστότοπου περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για κάποιον που δεν έχει ταξιδέψει ποτέ με κρουαζιερόπλοιο και ουσιαστικά τον καθοδηγεί από την αρχή ως το τέλος, ώστε να αξιοποιήσει όλα τα οφέλη αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας.

Ο κος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Cruises αναφερόμενος στο νέο διαδικτυακό τόπο της Louis Cruises τόνισε, ότι: «Είμαστε χαρούμενοι που το νέο μας site είναι πλέον στον αέρα. Μετά από συστηματική δουλειά, έρευνα και προσπάθεια θεωρούμε ότι πετύχαμε ένα φιλικό και εύχρηστο ιστότοπο με επίκεντρο πάντα τη γρήγορη εξυπηρέτηση του επισκέπτη και δυνητικού επιβάτη μας. Το Site μας oυσιαστικά σηματοδοτεί την αρχή της καινούργιας εκστρατείας μας και εισάγει το νέο μας μήνυμα που είναι το «Καλημέρα». Και αυτή η Καλημέρα δεν είναι μόνο μία ευχή. Είναι η θετική διάθεση, το ζεστό χαμόγελο, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, το φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον, που είναι διάχυτα σε όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας με τη Louis Cruises. Και αυτό αποτυπώνεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο και στο site μας!».

Το  www.louiscruises.com σας περιμένει να το επισκεφτείτε και να «ταξιδέψετε» στις σελίδες του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.