Αρχική Τουρισμός Και πάλι για το Τόκυο…….

Και πάλι για το Τόκυο…….

Letters to the editorΝέα επιστολή λάβαμε σήμερα με παράπονα για τον τρόπο που χειρίζονται τα πράγματα στα γραφεία του ΕΟΤ στο Τόκυο, την οποία και παραθέτουμε.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΚΡΕΜΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ

…Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ

… Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ….ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

…Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ…

Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ” ΠΡΑΚΤΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Σημείωση, από το τμήμα ειδήσεων της Travelling News:
Η επιστολή έχει υπογραφή, για όσους ενδιαφέρονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΡΙΣΤΗ ΔΟΥΝΙΑ Δ/ντρια του Ιαπωνέζικου γραφείου τουρισμού, ΜΑΡΙΣΟΛ ΤΟΥΡΣ Α.Ε.
    Δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτή που αναφέρουν οι προηγούμενες επιστολές. Δεν είναι μόνον ο “ανύπαρκτος” ΕΟΤ – Ιαπωνίας που κάνει τη ζημιά, είναι και το μέχρι σήμερα “ανύπαρκτο” Υπουργείο Τουρισμού στη Αθήνα. Στην μέχρι σήμερα πορεία του γραφείου μας συχνά αισθανόμαστε σαν τους ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ στο τουρισμό με το να προσπαθούμε να πιέσουμε καταστάσεις, να αναστρέψουμε την άσχημη εικόνα της πατρίδας μας στις χώρες της Ασίας, κλπ. Είναι πολλές οι φορές που είχαμε ενοχλήσει με επιστολές τον κ. Γερουλάνο αλλά απάντηση ΚΑΜΙΑ !!! Εν κατακλείδι το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο στη στελέχωση του ΕΟΤ Ιαπωνίας από άσχετα άτομα αλλά συνολικά την κακή νοοτροπία των αρμόδιων φορέων του τουρισμού. Τέλος χαιρετίζουμε κάθε συναδελφική προσπάθεια για κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που μαστίζουν τον Ελληνικό Τουρισμό.
    Κ.ΔΟΥΝΙΑ
    MARISOL TOURS S.A.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.