Αρχική Τουρισμός Γ. Καραγιάννης Δ/ντής του Ιαπωνικού οργανισμού τουρισμού (JTB ): Ποτέ δεν έλαβα...

Γ. Καραγιάννης Δ/ντής του Ιαπωνικού οργανισμού τουρισμού (JTB ): Ποτέ δεν έλαβα μία πρόσκληση από τον ΕΟΤ ή το υπουργείο για συζήτηση γύρω από αυτή την αγορά

JTB GREECEΟ Διευθυντής του μεγαλύτερου Ιαπωνικού οργανισμού τουρισμού (JTB ) στην Ελλάδα, αναφερόμενος στο χθεσινό δημοσίευμα της Travelling News, τονίζει  “…έχω βιώσει όλες τις παθογένειες που μας οδήγησαν από τις 200,000 επισκέπτες στις 5,000…και έχω κατ’επανάληψη επισκεφθεί και κλάψει στον ΕΟΤ του Τόκυο.
Και παρακάτω αναφέρει “Για την ιστορία, ποτέ μέχρι σήμερα δεν έλαβα μία πρόσκληση από τον ΕΟΤ ή το υπουργείο Τουρισμού για την οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από αυτή την αγορά….

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Αγαπητό Travelling News,

Η επιστολή του κυρίου Ελευθερίου που αποφασίσατε να δημοσιεύσετε σήμερα, θα έλεγα ότι ενώ γενικά απεικονίζει μία πραγματικότητα, θα ήταν περισσότερο αξιόπιστη αν συνοδευόταν από την ιδιότητα του κυρίου Ελευθερίου, ο οποίος αναφέρεται σε σοβαρά γεγονότα θα έλεγα αβασάνιστα και χωρίς πριν να τα έχει αξιολογήσει.

Ως Διευθυντής του μεγαλύτερου Ιαπωνικού οργανισμού τουρισμού (JTB )
στην Ελλάδα, έχω βιώσει όλες τις παθογένειες που μας οδήγησαν από τις 200,000 επισκέπτες στις 5,000…και έχω κατ’επανάληψη επισκεφθεί και κλάψει στον ΕΟΤ του Τόκυο.

Το γεγονός όμως ότι μία εκ των διευθυντών του ΕΟΤ αγόρασε Railpass
για τις μετακινήσεις της με τραίνο (από το μοναδικό γραφείο στην Ελλάδα που το διαθέτει) δεν βλέπω σε τι είναι επιλήψιμο. Αντιθέτως θα έλεγα ότι μείωσε και τα κόστη μετακίνησής της αν κανείς γνωρίζει πως γινόταν η μετακίνηση τα προηγούμενα χρόνια.

Αλλωστε μία ματιά στη σύνθεση του ΔΣ του ΕΟΤ με τους διάφορους οδοντιάτρους-μέλη θα μας πείσει για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται σήμερα η στιβαρότερη βιομηχανία της άμοιρης αυτής χώρας.

Σε ό,τι δε αφορά τη γενικότερη νοοτροπία τοποθετήσεων σε καίριες θέσεις, μία ματιά στη σύνθεση των εργαζομένων στο Μουσείο της Ακρόπολης είναι αρκετή για να βυθισθεί κάποιος στην απογοήτευση.

Ομως όχι, πρέπει με αισιοδοξία να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα παρακμής.

Ας συντονίσουμε τη δράση μας όπως κάνουν και οι Τούρκοι συνάδελφοί μας. Ας οργανώσουμε την πίεσή μας προς τους αρμόδιους φορείς, δημιουργικά. Αυτό θα γίνει μόνο αν σταματήσουμε να ελπίζουμε στο ανέφικτο (ότι δηλαδή η υπάρχουσα κατάσταση θα βελτιωθεί μόνη της) και να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι η απεργία των ναυτεργατών είναι η γενεσιουργός αιτία των δεινών του κλάδου μας.

*Για την ιστορία, ποτέ μέχρι σήμερα δεν έλαβα μία πρόσκληση από τον ΕΟΤ ή το υπουργείο Τουρισμού για την οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από αυτή την αγορά….

Με εκτίμηση
Γ. Καραγιάννης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαβασα με πολυ ενδιαφερον τα του ΕΟΤ του Τοκυο και θα ελεγα οτι
    δεν διαφερουν απο τις δραστηριοτητες των λοιπων κρατικων οργανισμων.Ασχετα με την ιδιοτητα του κ.Ελευθεριου, ανεδειχθη και παλι η παθογενεια η οποια υποκρυπτεται απο τους ιθυνοντες.Οσο για τον κ.Καραγιαννη -με την ιδιοτητα του- μαλλον θα γνωριζε οτι δεν επρεπε να αναμενει προσκληση απο τις σχετικες υπηρεσιες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.