Αρχική Τουρισμός Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας για το “What happens in Kavos”, καλούμε την...

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας για το “What happens in Kavos”, καλούμε την επίσημη πολιτεία να προστατεύση την Κερκυραϊκή Κοινωνία

Unknown-1Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας απέστειλε επιστολή προς την Υπουργό Τουρισμού, με κοινοποίηση προς όλους τους φορείς με την οποία καλεί “την επίσημη πολιτεία σε όλη την διοικητική της βαθμίδα, να προστατεύση την Κερκυραϊκή Κοινωνία, τον Κερκυραϊκό Τουρισμό και κατ’ επέκταση τον Ελληνικό Τουρισμό.”

Τι λέει η επιστολή του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας με θέμα:

Δημοσιεύματα του Αγγλικού Τύπου σχετικά με τον Τουρισμό στην Κέρκυρα
 
Τα δημοσιεύματα του Ξένου και του Ελληνικού Τύπου, που αφορούν την μετάδοση εκπομπής ριάλιτι από Αγγλικό κανάλι που δυσφημεί την Κέρκυρα στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας εικόνες από διακοπές νεαρών Βρετανών τουριστών στον Κάβο Κέρκυρας, είναι μεμονωμένα, δεν αντιπροσωπεύουν και δεν εκπροσωπούν τον Κερκυραϊκό Τουρισμό.
Ως Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για τα συγκεκριμένα γεγονότα και καλούμε την επίσημη πολιτεία σε όλη την διοικητική της βαθμίδα, να προστατεύση την Κερκυραϊκή Κοινωνία, τον Κερκυραϊκό Τουρισμό και κατ’ επέκταση τον Ελληνικό Τουρισμό.   
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας
 
 
        Ο Πρόεδρος            Ο Αντιπρόεδρος    Ο Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης Μπράμος  Κων/νος Μέριανος   Γεώργιος  Ζούπας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.