Αρχική Τουρισμός Τo reality “What Happens In Kavos”, δυσφήμηση για την Κέρκυρα, Όλγα Κεφαλογιάννη,...

Τo reality “What Happens In Kavos”, δυσφήμηση για την Κέρκυρα, Όλγα Κεφαλογιάννη, Πρόκειται για μια άκρως προσβλητική εκπομπή

Όλγα ΚεφαλογιάννηΗ υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τη μετάδοση εκπομπής ριάλιτι για τις διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα από το Αγγλικό κανάλι channel 4, δήλωσε: 
«Πρόκειται για μια άκρως προσβλητική εκπομπή για τη χώρα μας και τους κατοίκους της. Η Ελλάδα, η Κέρκυρα και το τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε, σε καμία περίπτωση δεν έχουν αυτή την αποκρουστική εικόνα που παρουσιάζεται. Αντίθετα η χώρα μας έγινε παγκόσμιος τουριστικός πόλος έλξης, γιατί είναι ένας τόπος που πέρα από τις φυσικές του ομορφιές, συμπυκνώνει παγκόσμιες αξίες και σύμβολα, που η συγκεκριμένη εκπομπή αγνοεί με προκλητικό τρόπο.
Για το συγκεκριμένο θέμα αποστέλλω άμεσα επιστολή διαμαρτυρίας στην
 Αγγλίδα επιτετραμένη στην Αθήνα, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια του Υπουργείου Τουρισμού και της ελληνικής κοινής γνώμης για το συγκεκριμένο ριάλιτι.
Μια δυσαρέσκεια που είμαι βέβαιη ότι  νιώθουν και τα εκατομμύρια Βρετανών τουριστών που κάθε χρόνο κατακλύζουν τα Ελληνικά νησιά και φεύγουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Ελλάδα.
Επιπλέον ζήτησα από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνο Λειβαδά να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό».

Τι όμως έδειξε το Βρετανικό ριάλιτι για τον Κάβο στην Κέρκυρα??

Αηδιαστικο το reality Τι συμβαίνει στον ΚάβοΟμαδικά όργια, αφροδίσια νοσήματα, βία, ναρκωτικά, παραισθησιογόνα, ακόμη και ουροποσία (!) είναι μόνο μερικά από τις σοκαριστικές σκηνές που προβλήθηκαν στην πρεμιέρα ενός αηδιαστικού reality με τίτλο «What happens in Kavos» (Τι συμβαίνει στον Κάβο), και «φιλοξενείται» στο βρετανικό κανάλι Channel 4.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατάγομαι από την Κέρκυρα και μάλιστα από τα Μελίκια Λευκίμμης, το χωριό ακριβώς πριν τον Κάβο. Είμαι 46 χρονών και πηγαίνω κάθε χρόνο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου… Δεν ξέρω τι ακριβώς έδειξε το συγκεκριμένο κανάλι, όμως είμαι σίγουρη ότι τίποτα δεν μπορεί να μεταφέρει την αίσθηση της αηδίας που νοιώθει κανείς πηγαίνοντας στον Κάβο, ειδικά βράδυ… Ο Κάβος σίγουρα και ευτυχώς δεν είναι Η Ελλάδα! είναι όμως στην Ελλάδα… Είναι δική μας ευθύνη που αφήσαμε και έγινε έτσι…

  2. Πότε επιτέλους θα μάθουν οι υπεύθυνοι ταγοί αυτής της χώρας να μεριμνούμε για τα του οίκου μας και να ενεργούν προληπτικά!
    Τα αειδιαστικά αίσχη που λαμβάνουν χώρα στον Κάβο, τη Ζάκυνθο, τη Ρόδο και αλλού είναι εδώ και αρκετά χρόνια γνωστά.
    Έπρεπε να προβληθούν πρώτα και μάλιστα σε δημόσια τηλεοπτική θέα για να ευαισθητοποιηθούν η υπουργός τουρισμού και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων της Κέρκυρας;;;!!!
    Ας ενδιαφερθούν επιτέλους γι’ αυτό τον τόπο πριν καταρρεύσει και ο τελευταίος πυλώνας της οικονομίας μας.
    Θα αντιδράσουν άραγε και πότε, στην εκχώρηση της Μαρίνας των Γουβιών, του ΝΑΟΚ και του Ερημίτη; Όταν ξυπνήσουν από το λήθαργο τα μονοπωλιακά συμφέροντα θα έχουν ήδη κανονίσει τη ροή του τουρισμού προς το νησί μας σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα! Τότε όμως θα είναι αργά. Πολύ αργά.

  3. Η σεμνοτυφία θα μας σώσει! Οταν η Τουρκία διαφημιζόταν σε ΟΛΕΣ τις γλώσσες σε δορυφορικά και επίγεια κανάλια, εμάς μας ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ (και είχαμε χρήματα) να πάρουμε δορυφορικές συχνότητες και εμείς κοιμόμασταν με τα τσαρούχια. Τελευταία στιγμή μας πίεσαν και αποκτήσαμε δορυφορικό μερίδιο. Οι πολιτικοί μας έσκαγαν μόνο για υπόγειο φαγοπότι.
    Δώστε χώρο σε όποιον θέλει να σκάσει χρήματα να διασκεδάσει χωρίς να ενοχλεί. Κανένας οικογενειάρχης δεν υποχρεώνεται να συμμετέχει σε όργια, τσόντες κρυφά βλέπουν και οι Υπουργοί (άσε τι κάνουν). Στην Λέσβο φωνάζουν για τις Λεσβίες, ενώ το όνομα Λέσβος είναι γνωστό σε ΟΛΟΝ τον κόσμο από αυτές και όχι από διορατικές κινήσεις του ΕΟΤ η για το καλύτερο λάδι στον κόσμο που παράγει. Το οποίο λάδι, λόγω των άξιων πολιτικών που ΨΗΦΙΖΑΜΕ πουλιέται τσάμπα ΧΥΜΑ μετά από αμέτρητα ΕΣΠΑ και τρένα που χασαμε για πάντα.
    Μπορεί η Ελλάδα από άκρο σε ακρο να γινει Ιμπιζα όταν πετάξουμε τους ανεπρόκοπους πολιτικούς που μπαίνουν στην πολιτική Τσομπάνηδες και βγαίνουν μεγιστάνες από τις λαμογιές μοιράζοντας ψίχουλα στους κολαούζους χιμπατζήδες που κουνάνε και σήμερα σημαίες και που πάλι ΛΑΜΟΓΙΑ ψηφίζουν.
    Και όταν στο Δημόσιο βάζουμε μόνο τους ελάχιστους απαραίτητους και κυρίως αναξιοπαθούντες και όχι το καλύτερο δυναμικό μας και το κάνουμε κιμά με το άρρωστο σύστημα που στήσαμε.

  4. Δυστυχώς κυρια Ολγα Κεφαλογιάννη, και ολοι οι άλλοι που τώρα …… πέσατε απο τα σύννεφα, για αυτά που παρουσιάστηκαν.
    Και πάλι δυστυχώς δεν ειναι ψέμματα αυτά που παρουσιάστηκαν πέραν ισως κάποιων υπερβολών.

    Επρεπε να αναδειχτεί με αυτόν τον τρόπο αυτό το θέμα για να ξυπνήσουν κάποιοι κάποιες στο τι συμβαίνει στον Κάβο στην Κέρκυρα.
    Κάτι που γίνεται επίσης στον Λαγανά στην Ζάκυνθο, στην Ρόδο,στην Κρήτη, και στην Αγία Νάππα στην Κύπρο.

    Πακέτο ερχονται οι τουρίστες σε αυτά τα μέρη και εν γνώσει τους στο που πάνε και τι ειδους διακοπές θα κάνουν.
    Ολόκληρη η τουριστική τοπική βιομηχανία σε αυτά τα μέρη, πουλάει αυτό το ειδος του προιόντος..
    Πουλάει αυτό ακριβώς που αναφέρει η ανάρτηση που το αντλησε απο το reallity του Αγγλικού καναλιού.
    Αυτό ολο, ισως γιατί ειναι εξασφαλισμένη η πελατεία, ισως γιατί δεν υπάρχει η ικανότητα για να προσφέρει τουρισμό ενός αλλου επιπέδου ισως γιατί το βλέπει ως ευκολη τυχοδιωκτική και λύση αρπαχτής.

    Ας αφήσουνε ολοι τα δήθεν ξαφνιάσματα και το να αναρωτιούνται “οτι δεν ειναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά” και για σκοτεινές συκοφαντίες πρός τον Ελληνικό τουρισμό και ας δούνε τι μπορούν να κάνουν.
    Δεν βλέπω πάντως να γίνεται τίποτα, και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα εχουν ολα ξεχαστεί και θα έχουμε πάλι μια απο τα ϊδια στις συμπεριφορές αυτών των τουριστών.. . .

  5. Μια χαρά μπούρδες μας λέει η κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Τη προσκαλώ ως Κερκυραίος να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές της στο Κάβο και μετά ας μας πει τις εντυπώσεις της… Θα μυηθεί αμέσως στον αστερισμό της αρπαχτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.