Αρχική Αεροπορικά Νέα SAS: Αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη

SAS: Αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη

SASΤη δημιουργία τεσσάρων νέων δρομολογίων που θα συνδέουν απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη, επεξεργάζονται οι Σκανδιναβικές Αερογραμμές, στο πλαίσιο σχεδίου τόνωσης και ενίσχυσης της παρουσίας τους στη βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με στοιχεία που γνωστοποίησε ο γενικός διευθυντής των των Σκανδιναβικών Αερογραμμών (SAS) στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αλέξανδρος Αβερκιάδης, κατά την συνάντησή του με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη, στην Περιφέρεια, τα νέα δρομολόγια θα είναι εποχικά, ωστόσο η εταιρία φιλοδοξεί στη διατήρησή τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Συγχρόνως, εξετάστηκαν και άλλοι τρόποι ανάπτυξης ευρύτερης συνεργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τις Σκανδιναβικές Αερογραμμές με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Σκανδιναβία στην Περιφέρεια και την αποτελεσματική προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κεντρικής Μακεδονίας στις σκανδιναβικές χώρες καθώς και αντίστροφα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.