Αρχική Ξενοδοχεία Πέντε προσφορές για Χριστούγεννα σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις

Πέντε προσφορές για Χριστούγεννα σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr επέλεξε πέντε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις που οι ταξιδιώτες κατεξοχήν πρτιμούν να επισκέπτονται τα Χριστούγεννα για να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το απαραίτητο shopping therapy και παρουσιάζει πέντε ξενοδοχεία στις συγκεκριμένες μητροπόλεις που δεν απαιτούν να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Λιγότερα χρήματα για πολυτελή διαμονή, περισσότερα χρήματα για shopping…
 
Πράγα: Designhotel Elephant
 
Design Hotel ElephantΤα Χριστούγεννα στην Πράγα μόνο παραμυθένια μπορούν να χαρακτηριστούν. Βόλτες στην παλιά πόλη, ανάμεσα στα πλακόστρωτα σοκάκια που σε κάνουν να νομίζεις ότι στην επόμενη στροφή ο πρίγκιπας που πάντα περίμενες θα εμφανιστεί πάνω στο λευκό του άλογο. Η αγορά της Πράγας φημίζεται τόσο για τα πολλά προϊόντα που μπορείς να βρεις εκεί και σε καλές τιμές όσο και για το γεγονός ότι τα εμπορικά της όπως τα Palladium και Arkady είναι ανοιχτά και την Κυριακή. Το ξενοδοχείο Design Hotel Elephant βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στον περίφημο Powder Tower. Τα χρώματα που κυριαρχούν στα δωμάτια είναι το λευκό και το καφέ για να κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν οικεία στο χώρο και να χαλαρώνουν μετά από μια μέρα γεμάτη ψώνια.  
Τιμή δίκλινου δωματίου *32 ευρώ* κατ’ άτομο μέσω hotels.com (17.12.2012-19.12.2012)
 

 
Ρώμη: Ξενοδοχείο The Duke
 
ext_rom_dukeΠερπατήστε τη Via del Corso, την πιο διάσημη οδό για shopping therapy της Ιταλικής πρωτεύουσας. Συνεχίστε με ψώνια στο δρόμο Via Nazionale, εκεί που διατηρούν τα καταστήματα τους όλοι οι μεγάλοι οίκοι και κάντε μια τελευταία στάση στην αγορά Porta- Portese όπου μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλλία από πορσελάνες, αντίκες και κρυστάλλινα κοσμήματα σε σχεδόν κάθε χρώμα και σχήμα. Το ξενοδοχείο The Duke βρίσκεται πολύ κοντά στις προαναφερθείσες αγορές και υπόσχεται να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια ζεστή ατμόσφαιρα μετά από μια κοπιαστική μέρα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι από τα πιο γνωστά της περιοχής για τις παρδοσιακές ιταλικές του γεύσεις.  
Τιμή δίκλινου δωματίου *42 ευρώ* κατ’ άτομο μέσω lastminute.com (17.12.2012-19.12.2012)

Δουβλίνο: Ξενοδοχείο Grafton Capital
 
grafton_exteriorΠρώτη στάση στο Δουβλίνο και είστε στους δρόμους Henry και Grafton, που θεωρούνται οι βασικοί δρόμοι για αγορές. Στη συνέχεια, σειρά έχει το τριώροφο πολυκατάστημα “Powerscourt Centre”, στο οποίο οι επισκέπτες θα βρουν τεράστια ποικιλία από περίεργα καταστήματα όπως καταστήματα bonsai και «tea shops» με κάθε λογής ποικιλία τσαγιού.  Όσοι πάλι ψάχνουν αυστηρά δώρα με άρωμα Χριστουγεννιάτικο, θα πρέπει να κατευθυνθούν στο πάρκο Phoenix, εκεί που βρίσκεται η Χριστουγεννιάτικη αγορά.  Το ξενοδοχείο Grafton Capital βρίσκεται στο διάσημο δρόμο George Str. κοντά σε όλα τα γνωστά αξιοθέατα του Δουβλίνου. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε τόνους του κόκκινου και του μπεζ για να γίνεται ο χώρος πιο ζεστός μετά από μια μέρα γεμάτη βόλτες και ψώνια.
Τιμή δίκλινου δωματίου *24 ευρώ* κατ’ άτομο μέσω otel.com (17.12.2012-19.12.2012)
 

 
Λονδίνο: Ξενοδοχείο The Mad Hatter
 
madhatter_ext_2Με το που άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στην Oxford και στη Regent Street στις αρχές του Νοεμβρίου, το Λονδίνο μπήκε και επίσημα σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Κάθε χρόνο πολλοί επιλέγουν να περάσουν τις γιορτές στην Βρετανική πρωτεύουσα και το πολυκατάστημα Harrods γεμίζει με κόσμο, έτοιμο να αγοράσει τα πάντα. Όλα τα καταστήματα γύρω από την Trafalgar Square  έχουν διακοσμηθεί κατάλληλα και όλη η πόλη φαντάζει σαν να έχει φορέσει τα καλά της για να υποδεχτεί τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το ξενοδοχείο The Mad Hatter υποδέχεται τους επισκέπτες του στα κλασικά και με βρετανικό στιλ διακοσμημένα δωμάτια στα οποία κυριαρχούν οι τόνοι του μπεζ και του λευκού. Η τοποθεσία του είναι ιδανική καθώς βρίσκεται μόλις λίγα λετά με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και το Βασιλικό Εθνικό Θέατρο.
Τιμή δίκλινου δωματίου *40 ευρώ*  κατ’ άτομο μέσω booking.com (17.12.2012-19.12.2012)
 

 
Βιέννη: Ξενοδοχείο Altwienerhof
 
Altwienerhof wienΤο κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο τοπίο γεμάτο φως. Ο βασικός δρόμος για ψώνια είναι ο Kärntnerstraße, όπου μια πληθώρα καταστημάτων είναι στη διάθεση του επισκέπτη που αγαπά τα κοσμήματα και τα αρώματα. Όσοι πάλι ψάχνουν για κάτι περισσότερο από ένα συμβατικό δώρο, θα πρέπει να πάνε στην Mariahilferstrasse, εκεί όπου οι καταστηματάρχες έχουν άλλη κοσμοθεωρία γύρω από τη φιλοσοφία δώρο. Μοναδικά vintage κομμάτια αλλά και δημιουργίες από διάφορους καλλιτέχνες του δρόμου από όλο τον κόσμο. Το ξενοδοχείο Altwienerhof βρίσκεται πολύ κοντά στην Όπερα και υπόσχεται να αποτελέσει το πιο γλυκό καταφύγιο γαλήνης μετά από μια μέρα γεμάτη βόλτες.
Τιμή δίκλινου δωματίου *24 ευρώ* κατ’ άτομο μέσω booking.com  (17.12.2012-19.12.2012)
 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.