Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet και η UNICEF γιορτάζουν τη συγκέντρωση δωρεάς €1 εκατομμυρίου ...

Η easyJet και η UNICEF γιορτάζουν τη συγκέντρωση δωρεάς €1 εκατομμυρίου από επιβάτες σε όλη την Ευρώπη

Η easyJet και η UNICEF γιορτάζουν τη συγκέντρωση δωρεάς €1 εκατομμυρίουΗ easyJet, το No.1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη και η UNICEF, ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως που βοηθάει να σώζονται ζωές παιδιών σε όλο τον κόσμο, σήμερα γιορτάζουν το λανσάρισμα του αποκλειστικού αεροσκάφους της easyJet, το οποίο σηματοδοτεί τη συνεργασία τους  ‘Change for Good’, μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν πάνω από €1 εκατομμύριο, από δωρεές επιβατών της easyJet σε όλη την Ευρώπη, που θα βοηθήσουν ώστε να σωθούν ζωές παιδιών.

Το 1 εκ. ευρώ που συγκεντρώθηκε από τους 130 προορισμούς της easyJet, θα χρηματοδοτήσουν το σπουδαίο έργο της UNICEF, που έχει ως στόχο τον εμβολιασμό περίπου 2.5 εκατομμυρίων παιδιών και μητέρων που κινδυνεύουν από θανατηφόρες ασθένειες.

Επίσης, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα βοηθήσουν στην προστασία επιπλέον 3 εκατομμυρίων παιδιών από τύφλωση, μέσω της χορήγησης συμπληρωμάτων βιταμίνης Α, καθώς και στην εκπαίδευση εργαζομένων στο χώρο της υγείας και μητέρων, που θα προσφέρουν υποστήριξη ζωτικής σημασίας σε μητέρες στην Αφρική.

Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, πληρώματα της easyJet σε όλη την Ευρώπη φορούν σκούφους του Αγ. Βασίλη, για να ενθαρρύνουν τους επιβάτες να συνεισφέρουν στο έργο της UNICEF καθ’ολη την εορταστική περίοδο.

Το αποκλειστικό αεροσκάφος θα αποτελέσει τον «πρεσβευτή» του προγράμματος ‘Change for Good’, το οποίο ισχύει στο σύνολο των 600 δρομολογίων της easyJet, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες της να υποστηρίξουν το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της UNICEF.

H Carolyn McCall, η Chief Executive της easyJet δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν να σωθούν οι ζωές πολλών παιδιών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες μας, οι οποίοι έχουν τόσο γενναιόδωρα συνεισφέρει σε αυτόν τον ιερό σκοπό, καθώς και όλους στην easyJet που υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία.»

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, συμπλήρωσε:

«Κάνουμε τα ταξίδια εύκολα και προσιτά για όλους και για αυτό το λόγο συνεργαστήκαμε με τη UNICEF ώστε να δημιουργήσουμε έναν απλό μηχανισμό, μέσα από τον οποίο οι επιβάτες μας κάθε φορά που πετάνε μαζί μας μπορούν να βοηθούν, ώστε να σωθούν ζωές παιδιών. Μόλις 60 λεπτά μπορούν να καλύψουν το πλήρες κόστος του εμβολιασμού ενός παιδιού από μία θανατηφόρα παιδική ασθένεια, αποδεικνύοντας ότι οι επιβάτες της easyJet μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά φέτος στις γιορτές.

Είμαστε πολύ ευγνώμων για τη γενναιοδωρία των Ελλήνων επιβατών. Οι επιβάτες μας μπορούν να συνεχίσουν να  βοηθούν για να σωθούν οι ζωές πολλών παιδιών, με τη συνεισφορά τους κατά τη διάρκεια των πτήσεων μας μέχρι και τον Ιανουάριο, όσον αφορά τη χειμερινή περίοδο.»

Κατά τις περιόδους αιχμής, οι επιβάτες σε όλη την Ευρώπη μπορούν να κάνουν τη διαφορά για αυτά τα παιδιά, απλά τοποθετώντας στις ειδικά σχεδιασμένες θήκες ένα συμβολικό ποσό, εν ώρα πτήσης.  Στη χειμερινή περίοδο, οι επιβάτες θα μπορούν να υποστηρίξουν αυτό τον καλό σκοπό  από την 1η Δεκεμβρίου 2012 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2013.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της UNICEF   ‘Change for Good’, η οποία μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει €66 εκατομμύρια από τις συνεργασίες της UNICEF με κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.