Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park ταξιδέψτε Στ’ Άστρα σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο.
Τα φώτα της πόλης από ψηλά, η θέα της Ακρόπολης, οι γιορτινές live κεφάτες μελωδίες και οι γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Christian Robert συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια χαρούμενη εορταστική βραδιά.
Christmas Menu
Cocktail σαμπάνιας & Amuse Bouche
***
Βελουτέ σούπα καβουριών
με χτένια σoτέ και κάρυ με χαβιάρι
***
Ρολό καπνιστού σολομού γεμιστό με μους αρακά
σερβιρισμένο με ταρτάρ σολομού, αβοκαντο
με σάλτσα lime και wasabi
***
Σαλάτα ανάμικτων λαχανικών
και φιλετάκια πάπιας με dressing κουμ κουατ
***
Sorbet πράσινου μήλου με κρασί ‘Σάμος’
***
Γουρουνόπουλο ρολό με γέμιση κάστανο
σάλτσα μαυροδάφνης με βαλσάμικο
γαρνιρισμένο με πουρέ πατάτας με λάδι τρούφας
***
Χριστουγεννιάτικος κορμός με σοκολάτα και ζελέ καραμέλας
σε παντεσπάνι από φιστίκι Αιγίνης με γλυκιά σάλτσα δενδρολίβανου
***
Καφές & Mignardises
***
Σπιτικά Μελομακάρονα & Κουραμπιέδες
Τιμή ανά άτομο: 78 €
Κάντε τη κράτηση πριν τις 18/12/12, και κερδίστε, χωρίς χρέωση, 1 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα.