Αρχική Βραβεία Gοlden Award 2012 στο Nana Beach Hotel από την TUI UK &...

Gοlden Award 2012 στο Nana Beach Hotel από την TUI UK & IRELAND

Άλλη μια σημαντική διάκριση έρχεται να προστεθεί στο roster βραβεύσεων του Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. με την απονομή του Golden Award 2012 από την TUI UK & Ireland. Η συγκεκριμένη διάκριση βασίζεται στην αποτύπωση της γνώμης των επισκεπτών που έχουν φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο και καλούνται να συμπληρώσουν εμπιστευτικά ερωτηματολόγια που αξιολογούν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που παρέχονται κατά τη διαμονή τους στο Nana Beach, αλλά και συνολικές εντυπώσεις από την εμπειρία της φιλοξενίας στο πολυβραβευμένο resort της Χερσονήσου.

Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου 2013 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου από τον Area Manager του οργανισμού.

Με αφορμή την ανακοίνωση της διάκρισης η κυρία Μαρίτα Καράτζη δήλωσε: “Το βραβείο αυτό δίνεται από τους πελάτες μας και σε αυτή τη βάση αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή για μας, καθώς πιστοποιεί με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε στους επισκέπτες του Nana Beach. Δεσμευόμαστε ότι το Golden Award της TUI UK & Ireland για το 2012 θα γίνει για μας αφορμή για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.