Αρχική Εταιρικά Νέα Σημαντικές και πολυάριθμες βραβεύσεις για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels το 2012

Σημαντικές και πολυάριθμες βραβεύσεις για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels το 2012

Βραβεύσεις για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels το 2012
Η Πόπη Τάντα-Δημητρίου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Louis Hotels, κατά την παραλαβή ενός εκ των βραβείων.

Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας που χαρακτηρίζει τη Louis Hotels επιβεβαιώθηκε και επιβραβεύθηκε για ακόμα μια χρονιά αφού οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί πράκτορες και φορείς αξιολόγησης στον κόσμο απένειμαν κορυφαία βραβεία στα ξενοδοχεία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιο κάτω βραβεύσεις βασίστηκαν στην αξιολόγηση των ιδίων των τουριστών και φιλοξενούμενων στα ξενοδοχεία της Louis Hotels, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις φετινές διακρίσεις. Εξίσου σημαντικές είναι και οι διακρίσεις της Louis Hotels στον περιβαλλοντικό τομέα.

Το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο lti Louis Grand hotel,στην Κέρκυρα, απέσπασε 4 βραβεία για το 2012! Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο βραβεύτηκε ως “Top Hotel 2012” από το Holiday Check, μια από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες της Ευρώπης για καταχώρηση κριτικών από πελάτες, αλλά και το βραβείο “Quality Selection 2012”. Επιπρόσθετα, η μονάδα απέσπασε και το “Gold Award for services” από τη REWE Touristik, έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς στη Γερμανία και Αυστρία ως το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο από τις 47 μονάδες της! Τέλος, ο τουριστικός κολοσσός Thomson βράβευσε το lti Louis Grand με το “Gold Award 2012” στην κατηγορία 4 αστέρων!

ΤοLouisKing Jason στην Πάφο βραβεύτηκε και φέτος με το “Gold Medal Award” στην κατηγορία “Best 4 star accommodation” από την Thomson, το μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Αγγλίας.Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το Louis King Jason λαμβάνει αυτή ύψιστη διάκριση από ενάρξεως της λειτουργίας του, δηλαδή τα τελευταία 18 χρόνια.

Συνεχίζοντας τη συγκομιδή διακρίσεων, τα ξενοδοχεία Louis Nausicaa Beach στον Πρωταρά, το Louis Zante Beach στη Ζάκυνθο και το Louis Ledra Beach στην Πάφο έλαβαν το “Certificate of Excellence Award” από το TripAdvisor, μια από τις πλέον έγκυρες ιστοσελίδες αξιολόγησης από πελάτες στην Ευρώπη. Επίσης, το Louis Kerkyra Golf και το Louis Corcyra Beach στην Κέρκυρα,καθώςκαι το Louis Zante Beach στη Ζάκυνθο βραβεύθηκαν από τον πιο πάνω φορέα στην κατηγορία “Top 25 Family Hotels” στην Ελλάδα.

Εξίσου σημαντική είναι και η επιβράβευση του Louis Althea Beach στον Πρωταρά που βραβεύτηκε με το “Blue Village Bronze award – Hotel General Impression” καθώς και του Louis Nausicaa Βeach στον Πρωταρά με το “Bronze Award” για το καλύτερο φαγητό και τα δύο από το μεγαλύτερο Σκανδιναβικό τουριστικό οργανισμό TUI Nordic.

Τέλος, και στον τομέα του περιβάλλοντος, οι διακρίσεις των ξενοδοχείων της Louis Hotels είναι πολλές και σημαντικές. Φέτος το Louis Plagos Beach στη Ζάκυνθο κατέκτησε το “Travelife Silver Award” για τη συμβολή του στην αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις της αλυσίδας 18 ξενοδοχείων της Louis Hotels ανεβάζουν το επίπεδο της Κυπριακής και Ελληνικής φιλοξενίας και αντανακλούν τη δέσμευση της Louis για συνεχή αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος των δύο χωρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.