Αρχική Μουσεία Η Ελληνική Μυθολογία στο Παιδικό Μουσείο της Βαλτιμόρης

Η Ελληνική Μυθολογία στο Παιδικό Μουσείο της Βαλτιμόρης

Μια μοναδική έκθεση αφιερωμένη στην Ελληνική Μυθολογία τους Αρχαίους, Θεούς και Θνητούς,  η οποία διηγείται, πως ο άνθρωπος των σπηλαίων δημιούργησε τον δυτικό πολιτισμό, θα λειτουργεί έως τις 13, Ιανουαρίου, 2013 στο Παιδικό Μουσείο της Βαλτιμόρης και προσκαλεί όλους ανεξάρτητα από την ηλικία τους να ταξιδέψουν χωρίς διαβατήρια, στον μυθικό αυτό κόσμο.

Η έκθεση που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Παιδικό Μουσείο του Μανχάταν με τον τίτλο Gods, Myths And Mortals: Discover Ancient Greece δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να συμμετέχουν ενεργά στην επική Οδύσσεια

Τα παιδιά μπορούν να

Μπουν μέσα στη κοιλιά ενός πανύψηλου Δούρειου Ίππου, να ντυθούν όπως οι Αρχαίο Έλληνες κλπ.

Η έκθεση Gods, Myths and Mortals: Discover Ancient Greece δημιουργήθηκε από το Παιδικό Μουσείο του Μανχάταν με την υποστήριξη των  John p. Calamos Foundation, Jaharis Family Foundation, National Endownment for the Humanities, New York City Department of Cultural Affairs through the Office of Mayor Bloomberg and Stavros S. Niachos Foundation.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.