Αρχική Αεροπορικά Νέα Ανοίγει το σύστημα κρατήσεων της Germanwings για την Όλμπια της Σαρδηνίας

Ανοίγει το σύστημα κρατήσεων της Germanwings για την Όλμπια της Σαρδηνίας

GermanwingsΟ αγαπημένος θερινός προορισμός θα προσφέρεται από Κολονία/ Βόννη και Στουτγκάρδη και οι κρατήσεις για το 2013 πραγματοποιούνται μέσω  www.germanwings.com

Όσοι ονειρεύονται καλοκαιρινές διακοπές στη Σαρδηνία την ερχόμενη χρονιά, μπορούν ήδη να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα ξεκινώντας από σήμερα: Η Germanwings καθιερώνει τη σύνδεση Κολονίας/ Βόννης και Στουτγκάρδης με την Όλμπια της Σαρδηνίας. Οι κρατήσεις για πτήσεις προς Σαρδηνία το καλοκαίρι του 2013, μέσω του θερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρίας ξεκινού σήμερα, Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012.  Εν συνεχεία, οι ταξιδιώτες μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις για την περίοδο 4 Μαΐου έως 26 Οκτωβρίου 2013 σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, μέσω του  www.germanwings.com.

Η αγαπημένη σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρία εκτελεί πτήσεις από/ προς Κολονία/ Βόννη προς την Όλμπια κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Το Σάββατο υπάρχει σύνδεση και από/ προς Στουτγκάρδη. Η Germanwings αναχωρεί από Κολονία/ Βόννη νωρίς το πρωί, στις 06.20 και από Στουτγκάρδη στις 15.45. Η διάρκεια της πτήσης είναι 2 ώρες περίπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.