Αρχική Ξενοδοχεία Τη μείωση των δημοτικών τελών για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις εξετάζει ο Δήμος...

Τη μείωση των δημοτικών τελών για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις εξετάζει ο Δήμος Φλώρινας

Τη μείωση των δημοτικών τελών για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από την 1η Ιανουαρίου 2013 εξετάζει ο Δήμος Φλώρινας, καθώς τα ξενοδοχεία της πόλης λόγω των οικονομικών συγκυριών και της μη προσέλευσης επισκεπτών στη Φλώρινα αντιμετωπίζουν δυσκολίες, στην αποπληρωμή χρεών τους προηγούμενων λογαριασμών, όπως επίσης και των νέων, που θα εκδοθούν το προσεχές διάστημα.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων, την περασμένη Τρίτη. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, συμμετείχε και η διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ Ερμιόνη Αβραμοπούλου.

Ο δήμαρχος ζήτησε από την Ε Αβραμοπούλου να προβεί «άμεσα στην εξεύρεση μεθόδου, ώστε να είναι πιο δίκαιη η χρέωση τελών αποχέτευσης προς τους ξενοδόχους της Φλώρινας, διότι είναι άδικο ένα ξενοδοχείο που έχει πληρότητα 5% να πληρώνει το τα ίδια χρήματα με ένα που έχει πληρότητα 80ή και 90%».

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.