Αρχική Κρουαζιέρες Queen Elizabeth, το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του στόλου της Cunard, στο λιμάνι του...

Queen Elizabeth, το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του στόλου της Cunard, στο λιμάνι του Πειραιά

Στα πλαίσια της επίσκεψής του κρουαζιερόπλοιου Queen Elizabeth, το οποίο είναι το νεότερο του στόλου της εταιρείας Cunard, στο λιμάνι του Πειραιά, διοργανώθηκε εκδήλωση παρουσίασης του, σε στελέχη ταξιδιωτικών γραφείων της Αθήνας.

Πραγματοποιήθηκε σε χώρο του πλοίου, παρουσίαση της εταιρείας Cunard, η οποία είναι παραδοσιακά Βρετανική με βασιλικό και κομψό ύφος, κλασική και προπαντός διαχρονική καθώς τα υπερωκεάνιά της διασχίζουν τον Ατλαντικό από το 1840. To επίπεδο παροχής υπηρεσιών είναι απαράμιλλο, White Star, με αναλογία επιβατών προς πλήρωμα, 2 προς 1.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε ενός από τα τρία πλοία του στόλου της (Queen Mary 2, Queen Victoria & Queen Elizabeth) ενώ έγινε ξενάγηση στους χώρους και στις καμπίνες του πλοίου Queen Elizabeth.

Το πλοίο διαθέτει 10 εστιατόρια: Brittania, Brittania Club, Princess Grill, Queens Grill, Café Carinthia, Lido Restaurant, Golden Lion Pub, Courtyard, Queens Room και The Verandah που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία γαστρονομικών απολαύσεων. Οι επιλογές για τις ημερήσιες δραστηριότητες των επιβάτων είναι πολυάριθμες (lounges για απογευματινό τσάι, πισίνες, σπα, γυμναστήριο, αθλητικές εγκαταστάσεις για κρόκετ-τένις-γκολφ-πινγκ πονγκ, βιβλιοθήκη – διώροφη με 6.000 βιβλία, καθιστικό με κήπο, Internet café και προγράμματα εισηγήσεων) ενώ για την βραδινή διασκέδαση διαθέτει καζίνο, bars & lounges και πραγματοποιούνται παραστάσεις και φαντασμαγορικά σώου στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους διασκέδασης όπως το Royal Theater (Θέατρο με θυρωρείο – καινοτομία της Cunard), το Queens Room – για τους χορούς. Για τα παιδιά υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι – playrooms όπου έμπειρο προσωπικό είναι υπεύθυνο για την επίβλεψή τους.

Παρουσιάστηκαν, επίσης, οι παραδοσιακές κρουαζιέρες της εταιρείας που είναι οι 7ήμερες υπερατλαντικές (από 807 Ευρώ το άτομο) και Γύρος του Κόσμου διάρκειας 105 ημερών (από 12.910 Ευρώ το άτομο).

Στην Ελλάδα η εταιρεία Cunard αντιπροσωπεύεται από τον Όμιλο Εταιρειών Amphitrion.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.