Αρχική Έκτακτα Γεγονότα Μπαράκ Ομπάμα ο τυφώνας Sandy, είναι ” σοβαρός και μεγάλος” NYC Live...

Μπαράκ Ομπάμα ο τυφώνας Sandy, είναι ” σοβαρός και μεγάλος” NYC Live streaming

Google Map - τυφώνας ankenstorm sandy
http://google.org/crisismap/sandy-2012

Ο τυφώνας ankenstorm sandy, βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 29, Οκτωβρίου, 2012, στη Νέα Υόρκη, ενώ ήδη ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης έχει διατάξει την υποχρεωτική εκκένωση 375.000 ανθρώπων απότα πεδινά της Νέας Υόρκης και τη διακοπή των δρομολογίων των αστικών μέσων μεταφοράς. Συκγεκριμένα τα δρομολόγια του μετρό, το οποίο μεταφέρει πέντε εκατομμύρια επιβάτες την ημέρα, έχουν ανασταλεί από την 19:00 την Κυριακή, ενώ τα λεωφορεία από τις 21.00 της ίδιας ημέρας.

nyc on livestream.com. Broadcast Live Free
 

Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν
Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ακυρώσει χιλιάδες πτήσεις κατά μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ πριν από την άφιξη του τυφώνα Sandy. Η Air France και άλλες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες ματαίωσαν όλες τις πτήσεις τους για τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον τη Δευτέρα, ενώ οι Αμερικάνικες αεροπορικές εταιρείες  ματαιώσαν χιλιάδες πτήσεις εσωτερικού και μετέφεραν τα αεροπλάνα τους μακριά από τα  αεροδρόμια της ανατολικής ακτής και την πορεία του τυφώνα Sandy.

Κρουαζιερόπλοιο άλλαξε το πρόγραμμά του
Το πανύψηλο 15-ορόφων κρουαζιερόπλοιο Emerald Princess, αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία για να ξεφύγει από τον τυφώνα Sandy.

Οι ειδικοί λένε ότι ο τυφώνας Sandy θα προκαλέσει τον όλεθρο σε περισσότερα από 1200 χιλιόμετρα από την Ανατολική Ακτή των Μεγάλων Λιμνών.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Εθνικό Κέντρο Συντονισμού στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι η καταιγίδα, είναι ” σοβαρή και μεγάλη”.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης έχουν ζητήσει τη βοήθεια από τα εθνικά στρατεύματα με 1100 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των 200 που θα περιπολούν στους δρόμους του Μανχάταν και 300 σε απειλούμενες περιοχές του Long Island.

Ο Δήμαρχος Bloomberg είπε ότι οι άνθρωποι οι οποίοι αγνόησαν την εντολή εκκένωσης δεν θα συλληφθούν αλλά τους καταδίκασε ως”” εγωιστικά άτομα, τα οποία θα μπορούσαν να διασωθούν αν οι χειρότερες προβλέψεις γίνουν πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.