Αρχική Αεροπορικά Νέα Emirates: η αεροπορική γραμμή της Αθήνας είναι η πιο κερδοφόρα γραμμή της...

Emirates: η αεροπορική γραμμή της Αθήνας είναι η πιο κερδοφόρα γραμμή της εταιρείας στο Ευρωπαϊκό μας δίκτυο

Σε συνέχεια του άρθρου της news.travelling.gr, με τίτλο: «Οι Επαγγελματίες των ταξιδιών αιμορραγούν, ενώ οι αεροπορικές εταιρίες αναγκάζονται λόγω μειωμένης κίνησης να διακόψουν τις απευθείας πτήσεις τους προς την Ελλάδα» και τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί λόγω των πολλών αποχωρήσεων ή μειώσεων των απ΄ευθείας πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών, προς την Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ο νέος Area Manager Greece and Albania της Emirates, κ. Sarhan, δήλωσε:

«Η Emirates διατηρεί τη δέσμευσή της προς την Ελλάδα μετά από 16 έτη συνεχούς παροχής υπηρεσιών στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο, παραμένοντας παράλληλα βασικός υποστηρικτής των εμπορευματικών μεταφορών, μέσω της Emirates SkyCargo. Η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό και πολύτιμο σταθμό για την Emirates στην Ευρώπη. Η εταιρία πραγματοποιεί 7 πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη Airbus A340-300 και A330-200. Με περισσότερους από 170 Έλληνες να απασχολούνται στον Όμιλο της Emirates παγκοσμίως και με τη συνεχή διοργάνωση Ημερών Καριέρας σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, η Ελλάδα παραμένει μία σημαντική αγορά για την Emirates».

Επιπλέον ο πρόεδρος της Emirates Tim Clark σε διάρκεια συνέντευξής του στο συνέδριο της IATA στο Πεκίνο, επισήμανε ότι η αεροπορική γραμμή της Αθήνας είναι η πιο κερδοφόρα γραμμή της εταιρείας στο Ευρωπαϊκό της δίκτυο, ενώ πρόσφατα (από 1η Σεπτεμβρίου) η Emirates ανακοίνωσε την ένταξη του αεροσκάφους Boeing 777 στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι, ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζει το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.