Αρχική Εταιρικά Νέα Συνεχίζει τις μειώσεις στο προσωπικό η Thomas Cook, πρόκειται να χαθούν άλλες...

Συνεχίζει τις μειώσεις στο προσωπικό η Thomas Cook, πρόκειται να χαθούν άλλες 430 θέσεις εργασίας

Thomas-CookΠερίπου 430 θέσεις εργασίας ακόμη απειλούνται να χαθούν μετά την ανακοίνωση της Thomas Cook, για τη μείωση του στόλου των αεροσκαφών από 35 σε 31. Η κίνηση αυτή θα επηρεάσει το επιχειρησιακό προσωπικό, μηχανικούς και το προσωπικό εξυπηρέτησης.

«Δυστυχώς οι προτάσεις αυτές, εάν εφαρμοστούν, θα έχουν αναπόφευκτα επιπτώσεις στο υπαλληλικό προσωπικό μας, γι αυτό ξεκινήσαμε διαβούλευση με τους εργαζομένους”, δήλωσε αντιπρόσωπος της Thomas Cook.
“Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, θα συνεργαστούμε ανοιχτά με τους συναδέλφους μας και τους εκπροσώπους τους για την υποστήριξή τους σε όλη τη διαδικασία.”
Η Thomas Cook εξετάζει και μια συνεργασία με την easyJet.

Ο Christoph Debus, επικεφαλής του τμήματος αεροπορικών ταξιδιών της Thomas Cook, δήλωσε: «Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά πρέπει να να οικοδομήσουμε μια βιώσιμη επιχείρηση για το μέλλον, και τους 2.700 υπαλλήλους που θα συνεχίσουν να απασχολούνται από τον όμιλο. “

Η Thomas Cook σχεδιάζει να επιστρέψει τέσσερα αεροπλάνα, κατά τη λήξη της μίσθωσης τους, ήδη το ένα έχει φύγει, στο τέλος αυτού του μήνα θα επιστραφεί και το άλλο ενώ τα δύο άλλα τον Μάρτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.