Αρχική Πολιτισμός Τα παιδιά με καρκίνο ζωγραφίζουν

Τα παιδιά με καρκίνο ζωγραφίζουν

Στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού πραγματοποιείται έκθεση ζωγραφικής παιδιών με νεοπλασία που διδάσκουν σε όλους μας τη χαρά μέσα από τις δυσκολίες, τα χρώματα της ελπίδας, τον ενθουσιασμό της δημιουργίας. Ζωγραφίζουν τη ζωή, το περιβάλλον τους, τους αγαπημένους τους, έναν κόσμο όπως πρέπει να είναι.

Η έκθεση λαμβάνει χώρα ως παράλληλο γεγονός του 3ου Διεθνούς Σεμιναρίου για τον Καρκίνο του Πνεύμονα (3rd International Lung Cancer Seminar), το οποίο διοργανώνεται από 7 ως 9 Σεπτεμβρίου 2012 από την Ελληνική Συνεργαζόμενη Ογκολογική Ομάδα (Hecog), με στόχο να παρουσιαστούν όλες οι σημαντικότερες πρόοδοι για τον καρκίνο του πνεύμονα σε μια πολυτομεακή επιστημονική βάση.

Στην Έκθεση συμμετέχουν και Τήνιοι καλλιτέχνες. Μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων των Τήνιων καλλιτεχνών θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20.30, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.
Είσοδος Ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.