Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο Diego M. από την Αργεντινή κέρδισε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού...

Ο Diego M. από την Αργεντινή κέρδισε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού της Star Alliance

Ο Diego M. από την Αργεντινή κατάφερε να εντοπίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τη θέση του εικονικού αεροπλάνου στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τον εορτασμό της 15ης επετείου της Star Alliance. Έχοντας κερδίσει το πρώτο βραβείο – ένα αξέχαστο ταξίδι για τον ίδιο και 14 φίλους του – η παρέα των 15 φίλων από την Αργεντινή αναχωρεί για το Μόναχο της Γερμανίας στις 15 Σεπτεμβρίου για να χαιρετίσουν αλά…ισπανικά το φεστιβάλ Oktoberfest.

Το ταξίδι σε ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ της Γερμανίας – το φεστιβάλ Oktoberfest του Μονάχου  – περιλαμβάνει εισιτήρια μετ’ επιστροφής στη Διακεκριμένη Θέση για 15 άτομα, πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, VIP εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ Oktoberfest και ένα δείπνο για δεκαπέντε άτομα σε ένα από τα βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια του Μονάχου.

Νικήτρια του δεύτερου βραβείου αναδείχθηκε η κ. Hao-Yi C. από την Ταϊβάν, η οποία επέλεξε να επισκεφθεί το φεστιβάλ World of Wearable Art Show στη Νέα Ζηλανδία (www.worldofwearableart.com). Εκτός από τη Νέα Ζηλανδία, η τυχερή νικήτρια παρέα με ένα άτομο της επιλογής της θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολλούς ακόμη συναρπαστικούς προορισμούς ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο με το Round the World εισιτήριο για δύο άτομα στη Διακεκριμένη Θέση, προσφορά της Star Alliance.

Οι υπόλοιποι 15 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα από τα 27 φεστιβάλ του διαγωνισμού, εξαργυρώνοντας τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής για δύο άτομα που κέρδισαν σε κάποια από τις πτήσεις του δικτύου της Star Alliance.

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους νικητές για τη συμμετοχή τους στον μοναδικό διαγωνισμό για τον εορτασμό της 15ης επετείου μας. Τα βραβεία του διαγωνισμού αποτυπώνουν την πολιτισμική πολυμορφία και την παγκόσμια εμβέλεια του δικτύου μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι νικητές και οι συνταξιδιώτες τους θα ζήσουν τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρουν οι πτήσεις με τις εταιρείες μέλη του δικτύου της Star Alliance», δήλωσε σχετικά ο Mark Schwab, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance.

Από τα φεστιβάλ που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, πρώτο στις προτιμήσεις των νικητών αναδείχθηκε το φεστιβάλ Wearable Arts, καθώς πέντε από τους 17 νικητές επέλεξαν να το επισκεφθούν. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Montreux Jazz Festival (www.montreuxjazzfestival.com), που επιλέχθηκε από τρεις εκ των 17 νικητών.

Τα υπόλοιπα φεστιβάλ που επιλέχθηκαν ήταν το Kaapse Klopse στη Νότια Αφρική, το Chinese New Year (Κινέζικο Νέο Έτος) στην Κίνα, το Vienna Opera Ball στην Αυστρία, το Rio Carnival στη Βραζιλία, το Kiruna Snow Festival στη Σουηδία, το Φεστιβάλ Επιδαύρου στην Ελλάδα, το Loy Krathong στην Ταϊλάνδη και το Dubrovnik Summer Festival στην Κροατία.

Τρεις από τους 17 τυχερούς νικητές είναι από τη Νέα Ζηλανδία, ενώ από δύο νικητές ανέδειξαν η Αργεντινή, η Κίνα, η Γερμανία και η Ταϊβάν και από έναν ο Καναδάς, το Ισραήλ, η Ιαπωνία, οι Φιλιππίνες, η Σλοβακία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μολονότι κανένας από τους νικητές δεν διαμένει στις ΗΠΑ, πέντε εξ αυτών είναι ενεργά μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών MileagePlus της United Airlines, γεγονός που αποδεικνύει ότι το εν λόγω πρόγραμμα πιστότητας είναι εξίσου δημοφιλές και σε μη κατοίκους των ΗΠΑ. Τέσσερις νικητές είναι μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών Airpoints της Air New Zealand, τρεις εκ των οποίων είναι από τη Νέα Ζηλανδία. Τα προγράμματα τακτικών επιβατών Phoenix Miles της Air China και Miles & More της Lufthansa ανέδειξαν από δύο νικητές, οι οποίοι διαμένουν στην Κίνα και τη Γερμανία αντίστοιχα. Το πρόγραμμα Aeroplan της Air Canada ανέδειξε επίσης δύο νικητές, έναν από τον Καναδά και έναν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Τέλος, από έναν νικητή ανέδειξαν τα προγράμματα Royal Orchid της Thai Airways και Dividend Miles της US Airways.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό, ο οποίος διήρκεσε από τις 14 Μαΐου 2012 έως τις 14 Ιουνίου 2012, ήταν απλή και δεν προϋπέθετε την πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να μαντέψουν τη θέση του εικονικού μυστηριώδους αεροπλάνου που βρισκόταν κρυμμένο σε κάποιον προορισμό του δικτύου της Star Alliance. Απαντώντας σωστά σε τρεις ερωτήσεις σχετικά με τη Star Alliance, οι συμμετέχοντες είχαν περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσουν την ακριβή θέση του αεροπλάνου. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες τοποθετούσαν μια πινέζα στο σημείο που πίστευαν ότι βρίσκεται το αεροπλάνο. Εκείνοι που τοποθέτησαν τις 17 πινέζες που βρίσκονται πιο κοντά στην ακριβή θέση του αεροπλάνου κέρδισαν ένα από τα δώρα.

Ο συμμετέχων που τοποθέτησε την πινέζα που βρίσκεται πιο κοντά στο αεροπλάνο κέρδισε το πρώτο βραβείο, ένα αξέχαστο VIP ταξίδι για 15 άτομα.

Το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού ήταν ένα εισιτήριο «Round the World» (RTW) για δύο άτομα στη Διακεκριμένη Θέση. Ο νικητής μπορούσε να επιλέξει τη διαδρομή του εισιτηρίου του (σύμφωνα με τους κανόνες των ναύλων RTW για δρομολόγιο έως 39.000 μιλίων ανά άτομο) και να συμπεριλάβει μια στάση σε ένα από τα 27 φεστιβάλ του διαγωνισμού.

Άλλα 15 άτομα κέρδισαν εισιτήρια μετ’ επιστροφής για δύο άτομα για να επισκεφθούν οποιοδήποτε από τα 27 φεστιβάλ του διαγωνισμού, τα οποία επιλέχθηκαν με βάση τη σύνδεσή τους με πολιτιστικές εκδηλώσεις και παραδόσεις των χωρών καταγωγής τόσο των υφιστάμενων όσο και των μελλοντικών αεροπορικών εταιρειών μέλη της Star Alliance

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.