Αρχική Αθλητικά Με απόλυτη επιτυχία ο 24ος Κολυμβητικός Μαραθώνιος Μεσσηνιακού Κόλπου

Με απόλυτη επιτυχία ο 24ος Κολυμβητικός Μαραθώνιος Μεσσηνιακού Κόλπου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 24ος Κολυμβητικός Μαραθώνιος Μεσσηνιακού Κόλπου, τον οποίο συνδιοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και ο Δήμος Δυτικής Μάνης.

Η εκκίνηση έγινε το πρωί του Σαββάτου 1η Σεπτεμβρίου απο τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και ο τερματισμός πραγματοποιήθηκε στην Παραλία της Καλόγριας, στη Στούπα. Νικητής στέφτηκε ο Ισπανός Jose Luis Larrosa Chorro, με χρόνο 7 ώρες και 40 λεπτά, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Έλληνας Πάνος Μπαντουβάνης και την τρίτη θέση ο Αργεντίνος Fernando Ciaramella.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Δήμος Δυτικής Μάνης παρέθεσε δείπνο στους αθλητές και συνοδούς τους στην Καλόγρια, όπου πραγματοποιήθηκε και η τελετή απονομής των επάθλων. Στην τελετή παρευρέθησαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Δημήτριος Κουκούτσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτριος Αδαμόπουλος, οι εκπρόσωποι του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Νικολάου κ.κ. Πέτρος Γιατράκος και Κωνσταντίνος Γεωργακάκος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Μάνης κ.κ. Φώτιος Περδικέας και Αλέξης Ρουτζούνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Μάνης κ. Γεώργιος Τσιμικλής και ο Ιατρός κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του όλα τα χρόνια διεξαγωγής του Κολυμβητικού Μαραθωνίου.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτριος Γιαννημάρας ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στον Κολυμβητικό Μαραθώνιο και εξήρε την προσπάθειά τους και τα αποθέματα ψυχικής και σωματικής ενέργειας που διαθέτουν, προκειμένου να ολοκληρώσουν έναν τόσο δύσκολο αγώνα. Χαιρετισμό έκανε επίσης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κ. Δημήτριος Κακαλίκας, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απέστειλαν ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης και οι Βουλευτές Μεσσηνίας κ.κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτριος Σαμπαζιώτης.

Η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς απο το Χορευτικό Όμιλο «ΛΕΥΚΙΠΠΟ» που ενθουσίασαν τους αθλητές, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι απο τη φιλοξενία του Δήμου Δυτικής Μάνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.