Αρχική Αεροπορικά Νέα Η MidEast γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της IranAir στην Ελλάδα

Η MidEast γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της IranAir στην Ελλάδα

Η MidEast γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της IranAir στην ΕλλάδαH MidEast από 1/9/2012 αναλαμβάνει γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων (General Sales Agent) της IranAir στην Ελλάδα για όλες της πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας και από τα δύο μέρη.Η IranAir, με ιστορία που ξεπερνά τα 50 χρόνια, ταξιδεύει τους επιβάτες της σε 35 διεθνείς προορισμούς και 25 εσωτερικού. Η MidEast, με την 30χρονη βραβευμένη πορεία της, ανεδείχθη ο ιδανικός συνεργάτης για την αεροπορική αυτή εταιρία η οποία και της εμπιστεύθηκε τις πωλήσεις των δρομολογίων της στην Ελλάδα.

Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: «Η αντιπροσώπευση της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα αποτελεί ξεκάθαρα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για εμάς. Πρόκειται για μία σπάνια αναγνώριση για ένα ταξιδιωτικό γραφείο και αυτό είναι που μας κάνει ακόμα πιο περήφανους, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι η MidEast, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα εξυπηρέτησης, μπορεί και συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.