Αρχική Αεροπορικά Νέα airberlin: Η Susanna Sciacovelli αναλαμβάνει περισσότερες αγορές ως Υπεύθυνη Τομέα για τη...

airberlin: Η Susanna Sciacovelli αναλαμβάνει περισσότερες αγορές ως Υπεύθυνη Τομέα για τη Νότια Ευρώπη

Susanna Sciacovelli Area Manager Southern Europe airberlinΗ 41χρονη Susanna Sciacovelli, η οποία εργάζεται από τον Ιούλιο του 2010 ως Γενική Διευθύντρια στην αεροπορική εταιρεία airberlin, αναλαμβάνει άμεσα, ως Υπεύθυνη Τομέα, τις αγορές της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Τουρκίας. Η airberlin ενώνει τις αγορές αυτές στον καινούργιο τομέα χωρών για τη Νότια Ευρώπη και παραδίδει τα ηνία του τομέα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στην Sciacovelli. Από τη Ρώμη, η Susanna Sciacovelli αναφέρεται στον Mats Jacobsson, Αντιπρόεδρο Διεθνών Πωλήσεων στην airberlin. Επίσης, η Discover the World ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία με την Air Berlin, ως Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ.

 «Σήμερα, η airberlin προσφέρει πτήσεις σε 170 προορισμούς. Τα αεροπορικά εισιτήριά μας πωλούνται σχεδόν σε όλον τον κόσμο, βελτιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο συνεχώς τον τομέα Διεθνών Πωλήσεων. Με τη δημιουργία του καινούργιου τομέα χωρών για τη Νότια Ευρώπη, αποκτούμε πλέον καλύτερο έλεγχο των δραστηριοτήτων μας στους τομείς Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για τις αγορές αυτές. Η Susanna Sciacovelli διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία τόσο στην airberlin όσο και στον τομέα του τουρισμού και είναι έτοιμη να προσφέρει τις γνώσεις της από τη θέση της ως Υπεύθυνη Τομέα για τη Νότια Ευρώπη» αναφέρει ο Mats Jacobsson.

Προτού αναλάβει Γενική Διευθύντρια της airberlin στην Ιταλία, η Sciacovelli διηύθυνε την Υπηρεσία Τουρισμού των Βαλεαρίδων Νήσων, ενώ διετέλεσε, επίσης, Διευθύντρια του τμήματος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για την εταιρεία Air Europa στη Μαγιόρκα. Γεννημένη στην Ιταλία, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ψυχολογία στο Λέιντεν και στη Νέα Υόρκη με ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα. Εκτός από τη μητρική της γλώσσα, μιλά άπταιστα Γερμανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Καταλανικά.

Η airberlin είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας. Η επιχείρηση απασχολεί 9.300 εργαζομένους, ενώ τιμάται ετησίως με περισσότερες από 10 διακρίσεις για τις υπηρεσίες και την ποιότητα που προσφέρει. Ο στόλος περιλαμβάνει 152 αεροσκάφη με μέσο όρο ηλικίας τα πέντε έτη. Συνεπώς, η airberlin διαθέτει έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη. Τα σύγχρονα αεροσκάφη της, μέσω της χαμηλής κατανάλωσης κεροζίνης, φροντίζουν για τη διαρκή μείωση των εκπομπών βλαβερών ουσιών στην εναέρια κυκλοφορία. Ως μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, η airberlin προσφέρει πτήσεις σε 170 προορισμούς, σε 40 διαφορετικές χώρες. Το 2011 εξυπηρετήθηκαν περισσότεροι από 35 εκατομμύρια επιβάτες. Το Δεκέμβριο του 2011, η airberlin σύναψε μια στρατηγική συμφωνία με την Etihad Airways. Από τις 20 Μαρτίου 2012, η airberlin αποτελεί μέλος της παγκόσμιας συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών oneworld®. Η airberlin προσφέρει πτήσεις που διαθέτουν κοινό αριθμό πτήσης με τα μέλη oneworld American Airlines, British Airways, Finnair, Iberia, Royal Jordanian, S7 Airlines και Japan Airlines.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.