Αρχική Τουρισμός 10 λάθη ασφαλείας που δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες όταν ταξιδεύουν...

10 λάθη ασφαλείας που δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες όταν ταξιδεύουν μόνες

10 λάθη ασφαλείας που δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες όταν ταξιδεύουν μόνεςΤο να ταξιδέψει κανείς μόνος του είναι συναρπαστικό, απελευθερώνεσαι, μαθαίνεις νέα πράγματα για τον εαυτό σου. Αλλά τα Μεμονωμένα άτομα, κυρίως οι γυναίκες, μπορεί επίσης να είναι πιο ευάλωτα, στο δρόμο.

Φτάνοντας σε μια άγνωστη πόλη.

Εάν πάρετε μια πτήση που φτάνει στις 3:00 π.μ. μπορεί να είναι φθηνότερη, αλλά θέλετε πραγματικά να βρεθείτε σε μια άγνωστη πόλη για πρώτη φορά, όταν οι δρόμοι είναι σκοτεινοί και άδειοι;

 Ντυθείτε συντηρητικά

Επιλέξτε ρούχα με σύνεση, χωρίς να είναι υπερβολικά συντηρητικά. Ερευνήστε τον προορισμό και μάθετε εάν είναι ταμπού να έχετε ακάλυπτους ώμους, κλπ., και ντυθείτε κατάλληλα.

Έχετε ένα σχέδιο ασφάλειας

Φυλάξτε κάποια χρήματα, κάπου που δεν θα μπορούσε να τα βρεί κάποιος, π.χ. σε ένα μπουκάλι με χάπια, όπου θα είναι τυλιγμένα όπως οι οδηγίες για τα χάπια. Έχετε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας.

Οι γυναίκες συχνά αισθάνονται πιο ασφαλείς με άλλες γυναίκες.

Και, όταν πρόκειται για μικρό χρόνο, πιθανότατα είναι. Υπάρχουν, όμως, επίσης επικίνδυνες γυναίκες που είναι εξίσου ικανές να σας δελεάσουν σε άσχημες καταστάσεις όπως οι άνδρες. Να είστε προσεκτικές .

Μη χρησιμοποιείτε παράνομα ταξί

Μην μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε παράνομο ταξί, ακόμα και αν είναι φθηνότερο. Ζητήστε από το ξενοδοχείο σας να σας καλέσει ένα ταξί όταν βγείτε έξω.

Μη φοράτε κοσμήματα

Μη φοράτε ακριβά κοσμήματα, ακόμα και αν ταιριάζουν με τα ρούχα σας. Είναι προτιμότερο να τα αφήσετε στο σπίτι σας.

Μην ανοίγετε τη πόρτα του δωματίου σας σε αγνώστους

Μην ανοίγετε τη πόρτα του δωματίου σας, στο ξενοδοχείο, όταν είστε μόνοι στο δωμάτιο. Εάν κα΄ποιος επιμένει ότι είναι ζήτημα συντήρησης κλπ. ενημερωθείτε πρώτα από τη reception.

Μην δέχεστε να σας κεράσει άγνωστος φαγητό ή ποτό

Μην δέχεστε φαγητό ή ποτό από αγνώστους, όταν είστε μόνοι κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να περιέχει.

Με αυτές τις οδηγίες δεν προσπαθούμε να σας τρομάξουμε για να κάνετε μόνοι σας ένα ταξίδι. Απλά να είστε προσεκτικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.