Αρχική Ξενοδοχεία Το ξενοδοχείο που η Marilyn αποκαλούσε “το σπίτι της” για δύο χρόνια,...

Το ξενοδοχείο που η Marilyn αποκαλούσε “το σπίτι της” για δύο χρόνια, παρουσίασε πρόσφατα το πακέτο Marilyn Romance Monroe και τη Σουϊτα, «Marilyn Monroe»

Το Hollywood Roosevelt Hotel στο Λος Άντζελες, το ξενοδοχείο που η Marilyn αποκαλούσε “το σπίτι της” για δύο χρόνια, παρουσίασε πρόσφατα το πακέτο Marilyn Romance Monroe και τη Σουϊτα, «Marilyn Monroe».

Τον Αύγουστο του 1962, ο τραγικός θάνατος της Μέριλιν Μονρόε, αλλά και των επιπτώσεων του επί του Χόλιγουντ,  ήταν ραδιοφωνική είδηση με απήχηση σε όλο τον κόσμο. Σήμερα – 50 χρόνια αργότερα – το αστέρι της λάμπει πιο φωτεινά από ποτέ.

Η γοητεία της ξανθιάς βόμβας παραμένει ακόρεστη για όσους θέλουν να δουν από που ξεκίνησαν όλα.

Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο μέχρι τη 31η Δεκεμβρίου 2012  και περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση σε ταινίες της Marilyn, ένα μπουκάλι σαμπάνια και σοκολάτα τρούφες στο δωμάτιο. Οι επισκέπτες θα λάβουν επίσης δύο αποκλειστικές ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα, δύο Marilyn κοκτέιλ, πρωινό στο μπαλκόνι και τα εισιτήρια για την έκθεση Marilyn.

Η Σουϊτα «Marilyn Monroe Suite» – που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν των πιο εμβληματικά επισκεπτών – αποπνέει την αίγλη και γοητεία, καθιστώντας σαφές ιατί αυτό ήταν το αγαπημένο δωμάτιο Μονρόε στο ξενοδοχείο. Ο χώρος 750 τετραγωνικών ποδιών με θέα την περίφημη Πισίνα Tropicana – Marilyn – και ένα μεγάλο μπαλκόνι τυλίγονται γύρω από το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω μιας μεγάλης συρόμενης πόρτας γυαλιού, δίνει στο δωμάτιο εσωτερική / εξωτερική την αίσθηση θέρετρου. Η παρουσία της ιστορίας Μονρόε είναι εμφανής με φωτισμένη τη φωτογραφία της σταρ του Χόλιγουντ στον τοίχο κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν να περπατούν στα χνάρια, μιάς από τις πιο εμβληματικές και συναρπαστικές γυναίκες στην ιστορία. Για να προσθέσει στη γοητεία της, η σουίτα είναι εξοπλισμένη με πολλές πολυτελείς ανέσεις, όπως Bose lifestyle CD player, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και ειδικά κατασκευασμένα κλινοσκεπάσματα Sferra.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.