Αρχική Γαστρονομία Tο TITANIA παρατείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου το Πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικών Γεύσεων...

Tο TITANIA παρατείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου το Πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικών Γεύσεων “Made in Greece”

[scribd id=99212980 key=key-1x86w10ue0bhqcthpgyr mode=list]

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, από τις 25 Ιουνίου ντύνει τις βραδιές του φετινού καλοκαιριού με ένα πρωτότυπο μενού, στα πλαίσια του πρώτου φεστιβάλ γεύσης υπό τον τίτλο “Made In Greece” βασισμένο στα καλύτερα φρέσκα Ελληνικά προϊόντα με ονομασία προέλευσης.

Το φεστιβάλ έχει ήδη σημειώσει εξαιρετική επιτυχία τόσο στους Έλληνες επισκέπτες όσο και στους ξένους ενοίκους του ξενοδοχείου, που έσπευσαν να γευτούν αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις, με τα πιο ονομαστά Ελληνικά τοπικά προϊόντα ΠΟΠ.

Δεδομένης της μεγάλης και ένθερμης ανταπόκρισης του κοινού αλλά και της επιθυμίας του ξενοδοχείου να στηρίξει την Ελληνική παραγωγή, η διάρκεια του φεστιβάλ γεύσης “Made In Greece”, παρατείνεται έως τις 22 Ιουλίου (αντί της 8ης Ιουλίου).

Έτσι, το εντυπωσιακό εστιατόριο Οlive Garden στο roof top του ξενοδοχείου Τιτάνια, με την ομορφότερη βεράντα της πόλης, θα εξακολουθήσει να προσφέρει έως τις 22 Ιουλίου -πέρα από τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό που το χαρακτηρίζει- και ένα πρωτότυπο μενού βασισμένο στα καλύτερα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα με ονομασία προέλευσης.

Το ξενοδοχείο, υπηρετώντας με συνέπεια τις value-for-money υπηρεσίες για τις οποίες άλλωστε φημίζεται, προσφέρει ειδικό εκπτωτικό πακέτο για όποιον επιθυμεί να δειπνήσει στο Olive Garden κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του φεστιβάλ “Made In Greece”.

Μέχρι τις 22 Ιουλίου, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο δείπνο τριών πιάτων από το μενού μόνο με €24! (ορεκτικό & κυρίως πιάτο & επιδόρπιο της αρεσκείας σας).

Επιπλέον, για όσους επιλέξουν το Οlive Garden για το δείπνο τους, παρέχεται δωρεάν parking στο ξενοδοχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.