Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Etihad Airways αυξάνει τα δρομολόγια από και προς τη Σεούλ

Η Etihad Airways αυξάνει τα δρομολόγια από και προς τη Σεούλ

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε πρόσφατα σημαντικές αλλαγές στις προγραμματισμένες πτήσεις στη Ν. Κορέα, που στόχο έχουν να βελτιώσουν τη σύνδεση με τον κόμβο της εταιρείας στο Άμπου Ντάμπι και να δώσουν πρόσβαση σε περισσότερους προορισμούς.

Τα δρομολόγια των πτήσεων μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σεούλ (Ίντσεον) που τώρα πραγματοποιούνται σε διαφορετικές ώρες και ημέρες της εβδομάδας, θα γίνουν καθημερινά και σε σταθερή ώρα.

Από τον Ιανουάριο του 2013, η πτήση ΕΥ876 της Etihad Airways θα αναχωρεί από το Άμπου Ντάμπι στις 10:05μμ και θα προσγειώνεται στη Σεούλ στις 11:45πμ της επόμενης ημέρας. Η πτήση ΕΥ873 θα αναχωρεί από τη Σεούλ (Ίντσεον) στις 00:45πμ και θα φτάνει στο Άμπου Ντάμπι στις 6:05μμ της ίδιας ημέρας.  

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, επεσήμανε πως το νέο δρομολόγιο θα προσελκύσει περισσότερους επιβάτες από και προς τη Ν.Κορέα και θα συνεισφέρει στη βιώσιμη κερδοφορία της αεροπορικής εταιρείας.
 
«Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από τον Ιανουάριο 2013 θα ενισχύσουν τη σύνδεση με τον κόμβο μας στο Άμπου Ντάμπι και θα χαρίσουν πολλά οφέλη στους πελάτες μας».

«Οι επιβάτες θα έχουν περισσότερες επιλογές, άνεση και ευελιξία, ειδικά όσοι ταξιδεύουν μεταξύ της Ν. Κορέας και των Αραβικών χωρών του Κόλπου, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Ευρώπης αλλά και του Σάο Πάολο, που θα προστεθεί στους προορισμούς της Etihad Airways το 2013».

Ο κ. Hogan προέβλεψε πως το νέο δρομολόγιο θα προσελκύσει νέες κατηγορίες πελατών, που προέρχονται από τους στενότερους πολιτικούς και εμπορικούς δεσμούς μεταξύ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ν. Κορέας.

«Οι περισσότεροι από 5.000 Νοτιοκορεάτες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, και ο αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων από την Κορέα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που συμμετέχουν σε σημαντικά έργα υποδομής και ανάπτυξης, όπως o Οργανισμός Ηλεκτρικής Ενέργειας Κορέας και τα Ναυπηγεία του Άμπου Ντάμπι, καθιστούν τη Ν. Κορέα ιδιαιτέρως σημαντική για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Etihad Airways».

Ο κ. Hogan υπογράμμισε τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, για τον αυξανόμενο τουρισμό στη Ν. Κορέα από τις Αραβικές χώρες, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.

«Η Ν. Κορέα είναι μία χώρα πλούσια σε ιστορία, με πολιτισμό πολλών αιώνων και υπάρχουν πολλές πιθανότητες συνεργασίας από την πλευρά μας για την ανάπτυξη του τουρισμού στη Ν. Κορέα.»

«Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από τον Ιανουάριο του 2013 θα περιλαμβάνουν την αναβάθμιση του αεροσκάφους Airbus A330-300 στο μεγαλύτερο, Airbus A340-500 εξοπλισμένο με 12 σουίτες στην Diamond First, 28 θέσεις στην Pearl Business και 200 θέσεις στην Coral Economy».

«Η αναβάθμιση του αεροσκάφους για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, και η αντικατάσταση του με το κορυφαίο Airbus A340-500 θα αυξήσει τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων, συμπεριλαμβανομένης και της βραβευμένης Diamond First class».

«Οι επιβάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πολυτέλεια που προσφέρουν οι ιδιωτικές σουίτες της Diamond First και την απαράμιλλη εμπειρία των γευμάτων που ετοιμάζονται από τους αποκλειστικούς μας σεφ (Onboard Chefs) κατά τη διάρκεια της πτήσης».

Η Etihad Airways ξεκίνησε καθημερινές πτήσεις προς τη Σεούλ (Ίντσεον) στις 10 Δεκεμβρίου 2010 με αεροσκάφος τύπου Airbus A330-300. Η αεροπορική εταιρεία απασχολεί συνολικά και στο παγκόσμιο δίκτυό της 159 Κορεάτες εργαζόμενους, από τους οποίους 28 είναι πιλότοι με βάση τον κόμβο της εταιρείας στο Άμπου Ντάμπι και οι 109 είναι πλήρωμα καμπίνας. Επιπλέον, η Etihad Airways έχει συμφωνία Κοινού Κώδικα με την Asiana Airlines (OZ), την πιο σημαντική αεροπορική εταιρεία στη Ν. Κορέα, για πτήσεις μεταξύ Σεούλ (Ίντσεον), Άμπου Ντάμπι και άλλων προορισμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.