Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet στα κινητά τηλέφωνα

Η easyJet στα κινητά τηλέφωνα

Η βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα για κινητά τηλέφωνα ακολουθεί την επιτυχημένη εισαγωγή της εφαρμογής easyJet iPhone & Android apps που πραγματοποιήθηκε πέρυσι το Δεκέμβριο. Σε περίπου  6 μήνες, η εφαρμογή αυτή έχει επιλεχθεί πάνω από 2 εκατομμύρια φορές και έλαβε βαθμό 4.5 αστερίων από τo Apple’s App Store.

Οι πελάτες της easyJet, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πληροφορίες πτήσεων, να αναζητήσουν και να κλείσουν εισιτήρια, να ελέγξουν το εισιτήριό τους, καθώς επίσης να έχουν πρόσβαση στην ενότητα συχνών ερωτήσεων που τους απασχολούν. Όλα αυτά, με μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα http://m.easyjet.com μέσω των συσκευών Blackberry, iPhone και Android καθώς και του προγράμματος Windows 7.  

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει έξι γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και ολλανδικά. Είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε έχει σύνδεση internet στο τηλέφωνο του. Η διαχείριση είναι τόσο απλή που δεν απαιτείται η λήψη λογισμικού. Αρκεί μόνο, να πληκτρολογήσεις m.easyjet.com στο browser του κινητού σου.

O Peter Duffy, Marketing Director της easyJet, δήλωσε:

“Το λανσάρισμα της βελτιστοποιημένης ιστοσελίδας μας για κινητά τηλέφωνα βασίζεται στην επιτυχία των εφαρμογών μας και θα βοηθήσει τους πελάτες μας να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται κάθε στιγμή, όπου και να βρίσκονται.  Είμαστε ακόμα στην αφετηρία του «ταξιδιού μας» με την κινητή τηλεφωνία, ωστόσο, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε επιπλέον υπηρεσίες ενημέρωσης, που θα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις των πελατών μας, ιδιαίτερα κατά την παραμονή τους στα αεροδρόμια.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.