Αρχική Εταιρικά Νέα Tουρκικός όμιλος “σαρώνει” τις ελληνικές μαρίνες…

Tουρκικός όμιλος “σαρώνει” τις ελληνικές μαρίνες…

Με το μοτό «Κάθε κρίση είναι μία ευκαιρία» οτουρκικό όμιλος Dogus Holding A.S., ένα από τους τρεις μεγαλύτερους στη γειτονική χώρα που δραστηριοποιείται στους τομείς των τραπεζών, των κατασκευών και του τουρισμού, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αγοράσει τέσσερις μαρίνες στην Ελλάδα. Βέβαια ήδη μια τουρκική εταιρεία μαζί με τον ελληνικό όμιλο Follie-Follie έχει αγοράσει την μαρίνα της … Λέσβου!

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, ο Χουσνού Ακάν αναφέρει ότι ο τουρκικός όμιλος θα επενδύσει 20 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά μαρινών στη Κέρκυρα, στη Λευκάδα και στη Πελοπόννησο.

Οι μαρίνες που σκοπεύει να αγοράσει ο όμιλος Dogus έχουν χωρητικότητα 3.755 σκαφών, 50% μεγαλύτερη από τη χωρητικότητα που διαθέτουν συνολικά οι μαρίνες που σήμερα διαθέτει στην Τουρκία. Ο όμιλος αγόρασε και τρεις μαρίνες πρόσφατα στην Κροατία (συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο).

Πηγή: www.defencenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.