Αρχική Αεροπορικά Νέα Κερδίστε απίστευτα δώρα από τη Qatar Airways

Κερδίστε απίστευτα δώρα από τη Qatar Airways

Οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν υπέροχα δώρα όπως 10 εισιτήρια με επιστροφή σε Διακεκριμένη και 50 Εισιτήρια με επιστροφή στην Οικονομική Θέση.

Η Qatar Airways προτείνει έναν δελεαστικό social media φωτογραφικό διαγωνισμό  Reflections, με τον οποίον δωρίζονται ελκυστικά δώρα – ταξίδια σε οικονομική και διακεκριμένη θέση και ένα σύνολο 1.6 εκατ. Privilege Club Qmiles.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν μέχρι οκτώ φωτογραφίες διαφορετικών κατηγοριών όπως π.χ. Κουλτούρα και Πολιτισμός, Υπέροχες Πόλεις, Αφοπλιστική Φύση και Αξέχαστα Ταξίδια.

Επαγγελματίες ή Ερασιτέχνες της Φωτογραφίας μπορούν να «ανεβάσουν» τις φωτογραφίες τους, να τις μοιραστούν μέσω κοινωνικής δικτύωσης με τους φίλους, οικογένεια και followers για να λάβουν ψήφους. Μπορούν επίσης να δουν, ψηφίσουν και μοιραστούν φωτογραφίες άλλων συμμετοχών για να συγκεντρώσουν επιπλέον πόντους. Κάθε πόντος μετατρέπεται σε συμμετοχή προς κλήρωση για δώρα.

Τα δώρα είναι 10 εισιτήρια σε Διακεκριμένη Θέση και 50 εισιτήρια σε Οικονομική Θέση με επιστροφή. Το πρόγραμμα μιλίων της Qatar Airways ‘Privilege Club’ προσφέρει το υπέρογκο ποσό των 1.6 εκατ. Q miles για να μοιραστούν ανάμεσα στους νικητές.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να «ανεβάσουν» τις συμμετοχές τους online στο  qatarairways.com/reflections μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012.

Μόλις κλείσει ο διαγωνισμός, οι πιο δημοφιλείς φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από μία ομάδα ειδικών κριτών της Qatar Airways. Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν πρόκειται να ανακοινωθούν πριν τις 25 Ιουλίου 2012.

Κάθε συμμετοχή κερδίζει bonus την συμμετοχή σε επιπλέον διαγωνισμό με 100 υπέροχα δώρα.

Για τα τελευταία νέα πάνω στις προωθητικές ενέργειες, διαγωνισμούς και προσφορές, δείτε το Facebook  facebook.com/qatarairways και το Twitter twitter.com/qatarairways.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.