Αρχική Εταιρικά Νέα Η Μαρίνα Φλοίσβου έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία»...

Η Μαρίνα Φλοίσβου έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία» από τον EFQM

Ακόμη μία διεθνή πιστοποίηση απέσπασε η Μαρίνα Φλοίσβου μετά από σχετική επιθεώρηση του European Foundation for Quality Management (EFQM) για την «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία» (EFQM Committed to Excellence).

Η Μαρίνα Φλοίσβου έλαβε τη διάκριση εφαρμόζοντας αδιαπραγμάτευτα τις θεμελιώδεις αρχές της Επιχειρηματικής Αριστείας. Αριστεία που για την εταιρεία ισοδυναμεί με εστίαση στον πελάτη, προσανατολισμό στο αποτέλεσμα, συνέπεια στους στόχους, διοίκηση βάσει διαδικασιών και δεδομένων, συνεχή μάθηση, βελτίωση και καινοτομία, ανάπτυξη και εμπλοκή των ανθρώπων της, ανάπτυξη συνεργασιών και τέλος έμφαση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.     

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου, κ. Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε: «Η Μαρίνα Φλοίσβου αποσπά μία ακόμη διεθνή πιστοποίηση. Μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας παρέχοντας σταθερά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ στο ίδιο επίπεδο παραμένουν και οι στόχοι που θέτουμε» .

Ο EFQM, ο οποίος ιδρύθηκε το 1989, είναι ένας Ευρωπαϊκός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην προώθηση της ποιότητας των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων και Οργανισμών και μοιράζεται με τα μέλη του τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Πρακτικές, μέσω πρωτοποριακών δραστηριοτήτων και με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ολόκληρο τον κόσμο.  Ο EFQM σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα διατηρεί Εθνικό Εταίρο. Για την Ελλάδα και την Κύπρο τον επίσημο αυτό ρόλο κατέχει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.