Αρχική Εταιρικά Νέα Η LeasePlan Hellas στο πλευρό των ‘Γιατρών του Κόσμου’

Η LeasePlan Hellas στο πλευρό των ‘Γιατρών του Κόσμου’

Τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ‘Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας’ αποφάσισε να στηρίξει η LeasePlan Hellas. Η πρωτοβουλία, διάρκειας ενός έτους, εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και την ανακούφιση ομάδων πολιτών που δεν έχουν πρόσβαση σε πόρους ή στο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας όπως άποροι, μετανάστες και πρόσφυγες.

Συγκεκριμένα, η ενίσχυση του έργου του ελληνικού τμήματος των ‘Γιατρών του Κόσμου’ από την LeasePlan Hellas, αφορά τόσο στην κάλυψη των αναγκών της ΜΚΟ σε υλικά αγαθά, όσο και στην εθελοντική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού της στις δράσεις της ΜΚΟ. Η συγκέντρωση και δωρεά τροφίμων, ειδών ρουχισμού, παιχνιδιών και βιβλίων, τα οποία στη συνέχεια  διανεμήθηκαν  σε άπορους ανθρώπους και οικογένειες, στην περιοχή της Αττικής, υπήρξε η πρώτη ενέργεια από την εταιρεία. 

Υπενθυμίζεται ότι η ΜΚΟ ‘Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας’ δημιουργήθηκε το 1990 και υλοποιεί προγράμματα τόσο στην Ελλάδα, στο πλευρό των προσφύγων, μεταναστών και άπορων πολιτών που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας, όσο και σε αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου. Αποτελεί, δε, μέρος του Διεθνούς Δικτύου των Γιατρών του Κόσμου/Medecins du Monde, μία διεθνής, ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση η οποία παρέχει επείγουσα ιατρική βοήθεια στα θύματα φυσικών καταστροφών, πολέμων και συγκρούσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.