Αρχική Ξενοδοχεία Tο Τιτάνια ενώνει τις δυνάμεις του με τη Νοva

Tο Τιτάνια ενώνει τις δυνάμεις του με τη Νοva

Tο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, επενδύοντας διαχρονικά στις νέες τεχνολογίες, συνεργάζεται με τη Nova, δημιουργώντας μια ακόμα μοναδική εμπειρία φιλοξενίας για τους πελάτες του.

Ο ένοικος του ξενοδοχείου, θα μπορεί να απευθύνεται στο front desk προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της πρώτης συνδρομητικής ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, της Nova.

Ο κάθε πελάτης θα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει, μέσα από μια ευρεία γκάμα θεματικών ενοτήτων από τα μεγαλύτερα παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα, όπως Cinema, Αθλητικά, Ντοκιμαντέρ, Παιδικά προγράμματα, Ψυχαγωγία, Διεθνή Ειδησεογραφία, Διεθνή show biz, Μουσική και Μόδα αλλά και μέσα από μια πληθώρα ελεύθερων δορυφορικών καναλιών.

Η συνεργασία του ξενοδοχείου TITANIA με τη Nova στοχεύει στη βελτίωση και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες του ξενοδοχείου, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιλέξουν την υπηρεσία ψυχαγωγίας που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά, με την ποιότητα και τον πλουραλισμό επιλογών που του προσφέρει η πλατφόρμα της Nova.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.