Αρχική Αθλητικά Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας και τελετή αφής στον Δήμο Χανίων: Την Παρασκευή...

Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας και τελετή αφής στον Δήμο Χανίων: Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Στα πλαίσια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας των Ολυμπιακών Αγώνων «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012» και σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας και τελετή αφής στο Δήμο Χανίων

Δέκα διακεκριμένοι δημότες των Χανίων, θα γίνουν Λαμπαδηδρόμοι, κρατώντας την Ολυμπιακή Φλόγα (το κατεξοχήν σύμβολο της Ολυμπιακής ιδέας),  συνεισφέροντας με τον τρόπο τους στην μεταλαμπάδευση των πάντα επίκαιρων αξίων του Ολυμπισμού που κινούνται γύρω από δύο βασικούς άξονες: Το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και την «Ευγενή Άμιλλα».

Πρόκειται για τους: Χαράλαμπο Σφακιανάκη, πρωταθλητή Άρσης Βαρών, Πολυχρόνη Κουτσάκη, επίκουρο καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης – συγγραφέα, Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη, συγγραφέα, Γιάννη Φίλη, Πρύτανη Πολυτεχνείου Κρήτης, Μανούσο Μανουσάκη, σκηνοθέτη, Αντώνη Τσαπατάκη, πρωταθλητή ΑΜΕΑ κολύμβησης, Μιχάλη Αεράκη, ηθοποιό – καλλιτεχνικό Δ/ντή ΔΗΠΕΘΕΚ, Γιώργο Αρχοντάκη, Δ/ντή Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», Αμαλία Μπασιά, Δ/ντρια ΘΧΠΧ – εκπρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Κρήτης και Τόνια Μαχαίρα, πρωταθλήτρια κολύμβησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.