Αρχική Sports PABA BEAR SKI CUP 2012 O αγώνας αρχίζει

PABA BEAR SKI CUP 2012 O αγώνας αρχίζει

Ο αγώνας PABA BEAR SKI CUP 2012, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 και θα διεξαχθεί στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, με ώρα εκκίνησης 10.00 το πρωί.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια).Ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει Κύπελλο και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης ενώ μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής αλλά και πολλά αλλά δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. Μετά το τέλος των αγώνων στους μικρούς φίλους θα  προσφερθούν δροσιστικοί χυμοί και πασχαλινές λιχουδιές.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα, πέρα από την ημερήσια παιδική κάρτα εισόδου στο Χιονοδρομικό κόστους 8€.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22670 31552 από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. ή να στείλετε email στο pappos@otenet.gr (απαραίτητα στοιχεία: όνομα παιδιού, όνομα γονέα, τάξη σχολείου, κινητό τηλ., email).
 Επίσης, συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στη Γραμματεία της Σχολής Σκι Πάππος-Μπαλντούμης.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, ενώ προτείνεται να έχουν και δικό τους κράνος.
Επισημαίνεται, ότι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και όλων των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο υπάρχει ιατρός και ασθενοφόρο.

Ο αγώνας ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας (παιδιά με αθλητικό δελτίο δεν συμμετέχουν), PABA BEAR SKI CUP 2012, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, σε συνεργασία με την Σχολή σκι Πάππος –Μπαλντούμης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.