Αρχική Αεροπορικά Νέα Στη Ρωσία & την Ουκρανία η Astra Airlines

Στη Ρωσία & την Ουκρανία η Astra Airlines

Η εταιρία Astra Airlines σχεδιάζει για την επικείμενη καλοκαιρινή περίοδο ΙΑΤΑ 2012 να υλοποιήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Θεσ/νίκης (Μακεδονία), βάση της εταιρίας, ένα εντατικό πτητικό πρόγραμμα αποτελούμενο κυρίως από τακτικές πτήσεις προς τις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας…

Επιπροσθέτως στις πτήσεις της περσινής χρονιάς προς Moscow, St. Petersburg, Novosibirsk, Omsk και Rostov-on-Don, αυτή τη περίοδο η εταιρία προτίθεται να επεκταθεί περαιτέρω υλοποιώντας πτήσεις προς : Volgograd, Voronezh, Yekaterinburg, Kazan, Nizhny Novgorod, Perm, Samara και Saratov.

Επιπλέον, τη φετινή χρονιά το πτητικό πρόγραμμα από Θεσσαλονίκη προς Ουκρανία θα εμπλουτιστεί προσθέτοντας πολλές καινούργιες πτήσεις και πιο συγκεκριμένα λειτουργώντας σε Kiev, Donetsk, Kharkov και Lvov.

Με σκοπό να τεθεί αυτό το πτητικό πρόγραμμα σε εφαρμογή, η διοίκηση της Astra Airlines αποφάσισε να προσθέσει δύο (2) αεροσκάφη Airbus-320, 170 θέσεων (8 business class+ 162 economy class). Το πρώτο Airbus-320 αναμένεται να αφιχθεί στη βάση του διεθνούς αεροδρομίου Θεσσαλονίκης στα μέσα Απριλίου ενώ το δεύτερο αεροσκάφος στις αρχές Μαϊου. Προς το παρόν, ο στόλος της Astra Airlines αποτελείται από δύο (2) ιδιόκτητα αεροσκάφη τύπου BAe-146-300 (UK).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.