Αρχική Εκθέσεις Η Costa Cruises συμμετέχει στο Salone del Mobile

Η Costa Cruises συμμετέχει στο Salone del Mobile

H Costa Cruises, δείχνει το ενδιαφέρον της για την τέχνη, προσφέροντας μια μικρή γεύση από τον κόσμο της στη διεθνή σκηνή από το “Salone del Mobile” στο Μιλάνο.
Η εταιρεία είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης στο Μουσείο Νέας Σχεδίασης Superstudio 13, όπου παρουσιάζει αντικείμενα που επιβεβαιώνουν τους δεσμούς της και αποκαλύπτουν το ενδιαφέρον της  για την ιταλική και διεθνή τέχνη και την αρχιτεκτονική.
Η εκδήλωση φιλοξενεί ένα έργο που βασίζεται στην συνέργεια μεταξύ των δύο ιταλικών κέντρων αριστείας: Costa Cruises και Venini.
Οι Flavio Lucchini, Emanuela Venturini και Casagrande & recalcati, τρεις καλλιτέχνες το έργο των οποίων είναι κατά κύριο λόγο η ζωγραφική, η γλυπτική και το σχέδιο, έχουν δημιουργήσει τρία αγγεία τα οποία παρουσιάζουν τη δική τους θεωρία για τη γοητεία και την ομορφιά . Η νέα ναυαρχίδα της Costa Fascinosa χτισμένη στη Marghera, και η οποία θα σαλπάρει για πρώτη φορά στις 6 Μαΐου 2012, φιλοξενεί μερικά ωραία έργα τέχνης για το θέμα αυτό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκτίθενται στο Superstudio 13.
Τα έργα των Flavio Lucchini, Emanuela Venturini και Casagrande & recalcati, είναι ειδική παραγγελία της Costa Cruises για το Costa Fascinosa, επιβεβαιώνουν τη θέση της εταιρείας ως κορυφαίος επενδυτής στην ευρωπαϊκή αγορά έργων τέχνης.
Σε όλη την ιστορία της, η Costa Cruises έχει εκφράσει σταθερά την άποψη ότι τα πάντα είναι τέχνη, ειδικότερα τα ταξίδια στη θάλασσα, και ότι τα πάντα πρέπει να είναι αισθητικά ευχάριστα, ώστε να καταστούν αναπόσπαστο τμήμα των διαδρομών και τα όνειρα των περισσότερων από 1 εκατομμύριο ανθρώπων που κάθε χρόνο επιλέγουν τη Costa.
Έργα πολύ φημισμένων καλλιτεχνών αλλά και ανερχόμενων ταλέντων συναντώνται μαζί για να σχηματίσουν μια μοναδική γκαλερί τέχνης, στα πλοία της Costa Cruises. Κάθε πλοίο έχει σχεδιαστεί για να εκφράσει ένα θέμα, τα έργα που παρουσιάζονται στο Superstudio 13, του Costa Fascinosa, είναι μια γιορτή της διαχρονικής λατρείας, αντλώντας την έμπνευσή από τους ανθρώπους, τα μέρη και τους διεθνείς μύθους που εξακολουθούν να αποπλανούν τους ανθρώπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.