Αρχική Εκθέσεις H σημαία της Lufthansa κυματίζει στην ITB Βερολίνου 2012

H σημαία της Lufthansa κυματίζει στην ITB Βερολίνου 2012

Ανασχεδιασμός παρουσίας στην έκθεση τουρισμού, στην Αίθουσα 25 – Περίπτερο κοντά στην τουριστική βιομηχανία

Ύστερα από διάλειμμα τριών ετών, η Lufthansa θα εκπροσωπείται και πάλι με το δικό της περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο. Στο ολοκαίνουριο περίπτερο στην Αίθουσα 25, η αεροπορική εταιρία θα παρουσιάσει στους εμπορικούς επισκέπτες και το ευρύτερο κοινό τα τρέχοντα προϊόντα της για ταξίδια business και αναψυχής, καθώς και τα νέα της προϊόντα εδάφους και καμπίνας. Επιπλέον θα παρουσιάζονται τα πρόσφατα ανανεωμένα καθίσματα του στόλου, συμπεριλαμβανομένου του νέου καθίσματος της Business Class, το οποίο θα αποκαλυφθεί στο κοινό για πρώτη φορά στην έκθεση ITB.

“Η συμμετοχή μας στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στον κόσμο, όχι μόνο αντανακλά την ισχυρή δέσμευσή μας προς το Βερολίνο, αλλά παράλληλα μας διευκολύνει στην παρουσίαση μιας εντελώς νέας σειράς προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών προς επιβάτες που ταξιδεύουν είτε για επιχειρηματικούς είτε για λόγους αναψυχής, καθώς και για τους νέους τουριστικούς μας συνεργάτες.», δήλωσε ο Jens Bischof, μέλος του Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines.

“Τον ερχόμενο Ιούνιο, όταν θα εγκαινιαστεί το νέο αεροδρόμιο τους Βερολίνου Brandenburg Willy Brandt, θα αυξήσουμε σημαντικά τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετούμε απευθείας από τη γερμανική πρωτεύουσα προς χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής – από 10 σε 38. Αυτή η ενέργεια μας συνδυάζεται με τη νέα τιμολογιακή μας πολιτική. Από το Βερολίνο οι πελάτες μας θα ταξιδεύουν προς δεκάδες ευρωπαϊκούς προορισμούς μόλις από €49 η απλή διαδρομή.”

Η ITB Βερολίνου, η κορυφαία έκθεση τουρισμού για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7- 11 Μαρτίου 2012. Η Lufthansa θα εκπροσωπείται στο Περίπτερο Νο. 25.156. Θα είναι η πρώτη φορά από το 2009 που η γερμανική αεροπορική εταιρία θα διαθέτει το δικό της περίπτερο στην ITB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.