Αρχική Εκθέσεις Ανοίγει τι πύλες της σήμερα η έκθεση “Εκπαίδευση 2012”

Ανοίγει τι πύλες της σήμερα η έκθεση “Εκπαίδευση 2012”

Ανοίγει τι πύλες της σήμερα η έκθεση "Εκπαίδευση 2012"Η Εκπαίδευση αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο ανάπτυξης και εξασφάλισης καλύτερων προοπτικών στην αγορά εργασίας. Ειδικά σήμερα, ένα γεγονός, όπως η 14η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση και την Εργασία που πραγματοποιείται 2 – 4 Μαρτίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και δυναμική. Προσφέρει ελπίδα στα νέα παιδιά, ενώ παράλληλα τους παρέχει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τα Πανεπιστημιακά προγράμματα Ελλάδας και εξωτερικού σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου εκπαίδευσης, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ταυτόχρονα αποτελεί τόπο συνάντησης πολυάριθμων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ τους, αλλά και την επικοινωνία τους με ένα ευρύ κοινό με ενδιαφέρον για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση συμμετέχουν Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Σχολές, Φορείς, Πρεσβείες, Εκδότες, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, Εταιρείες/προμηθευτές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Για να προσφέρουμε στους νέους μας μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν στην εργασία, η έκθεση πλαισιώνεται από το Σταδιοδρόμιο – Job Festival, ένα παράλληλο γεγονός που πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Equal Society.  Με πλούσια θεματολογία και καταξιωμένους ομιλητές, το Σταδιοδρόμιο – Job Festival παρέχει πολύτιμη ενημέρωση σε καίρια θέματα, όπως: Εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, Τάσεις στην αγορά εργασίας σήμερα και στο μέλλον, Σπουδές και καριέρα σε περίοδο  κρίσης, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Διά Βίου Εκπαίδευση, Μεταπτυχιακά και MBA, ενώ δίνει τη ευκαιρία στους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε workshops για Αναζήτηση εργασίας, Βιογραφικό, Συνέντευξη, ΑΣΕΠ, Νεανική/Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Διαχείριση Καριέρας, Networking, Προσόντα, Κατάρτιση.

Με 200 εκθέτες από 14 χώρες και περίπου 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών, η έκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2012», αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στον χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Ευρώπη. Η εντυπωσιακά αυξημένη προσέλευση ξένων Παν/μίων στην έκθεση φέτος (ΗΠΑ, Βουλγαρία, Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετάνια, Αυστραλία, Καναδά, Ισπανία, Ιρλανδία αλλά και εθνικά περίπτερα από Ολλανδία, Κύπρο και Κίνα με πάνω από 30 πανεπιστήμια) αποτελεί απόδειξη της αξιοπιστίας στο εξωτερικό μιας Ελληνικής πολυετούς προσπάθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.