Αρχική Διεθνή Την Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα αποφάσισε η ΑΧΕΠΑ

Την Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα αποφάσισε η ΑΧΕΠΑ

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα αποφάσισε η ΑΧΕΠΑΗ ΑΧΕΠΑ, αποφάσισε την κινητοποίηση της, σε συνεργασία με τις Διεθνείς Ορθόδοξες Χριστιανικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις (IOCC), με σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Dr. John Grossomanides.

“Η κρίση στην Ελλάδα είναι τραγική», είπε ο Dr. John Grossomanides. “Είναι ανάγκη η ανθρωπότητα να απαντήσει με ένα βροντερό κάλεσμα για να βοηθήσει τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Κάνουμε έκκληση σε όλες τις ελληνικές και αμερικάνικες οργανώσεις και την κοινωνία στο σύνολό της να απαντήσουν στο κάλεσμα.”

Η ΑΧΕΠΑ έχει ήδη αποφασίσει συγκεντρώσει, σε συνεργασία με τις Διεθνείς Ορθόδοξες Χριστιανικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις (IOCC), κεφάλαια για την αγορά  ιατρικών εφοδίων και τροφίμων, και να φροντίσει για την μεταφορά τους στην Ελλάδα, καθώς και να φροντίσει για τη παροχή δωρεάν ιατρικών υπηρεσιών από εθελοντές..
Επίσης με δικά της κεφάλαια, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας στην Ελλάδα, να εκτελέσει ένα πρόγραμμα διατροφής με κουπόνια στα σχολεία.

Να προσεγγίσει όλα τις ελληνικές και αμερικανικές οργανώσεις ζητώντας τους να συνεισφέρουν οικονομικά στο πρόγραμμα της.

Ήδη το τμήμα της ΑΧΕΠΑ Charlotte στη North Carolina, δώρισε $ 5.000 για την άμεση μεταφορά των ιατρικών εφοδίων και των τροφίμων που έχουν συγκεντρωθεί.

Για δωρεές online μπορείτε να επισκεφτείτε το
www.ahepa.org and click “Contribute.”
Read Executive Director Basil Mossaidis’ op-ed piece
“An Opportunity to Help: AHEPA Mobilizes toHelp Relief Effort for Greece.”
Read AHEPA Mobilizes: An Executive Summary

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού έχουν πρώτα κινητοποιηθεί όλοι οι ξένοι της Ευρώπης να μας συμπαρασταθούν, καλωσύνη τους που αποφάσισαν εκ των υστέρων να μας “βοηθήσουν”, προφανώς φοβούμενοι την κατακραυγή. Οι Έλληνες της Αμερικής συγκεκριμένα είναι αυτοί οι οποίοι μιλούν σήμερα με τα χειρότερα λόγια για τους Έλληνες πολίτες (όχι τους πολιτικούς που έφεραν την κατάσταση ως εδώ), θεωρώντας τους υπεύθυνους. Είναι αστείο να μιλούν ως ειδήμονες πρώτης γενιάς Έλληνες της Αμερική οι οποίοι είναι ζήτημα αν επισκέπτονται τη χώρα μια φορά στα 10 χρόνια για διακοπές. Ντροπή………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.