Αρχική Φορείς ΣΕΤΕ: Ιδιαίτερα σημαντική ημέρα η σημερινή, για την Ελλάδα και τον ελληνικό...

ΣΕΤΕ: Ιδιαίτερα σημαντική ημέρα η σημερινή, για την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕΙδιαίτερα σημαντική ημέρα για την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό χαρακτήρισε την σημερινή, με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης σε δήλωση του ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.
«Η επιτευχθείσα συμφωνία απομακρύνει το ενδεχόμενο της άτακτης χρεωκοπίας και αποκαθιστά σε σημαντικό βαθμό το αναγκαίο κλίμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης προς την χώρα. Όλα θα κριθούν από την αποφασιστικότητα με την οποία θα κινηθούμε τις επόμενες εβδομάδες στην εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών, κυρίως από την σοφία και αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού, που παρά τις μεγάλες θυσίες, ενωμένος, πιστεύω ότι θα στηρίξει τη δύσκολη πορεία μετασχηματισμού της οικονομίας της χώρας από «σοβιετικού τύπου» σε σύγχρονη Ευρωπαϊκή. Είναι η ώρα εκκίνησης της υγιούς, εξωστρεφούς ανάπτυξης, η ώρα της νέας Ελλάδας, με τον τουρισμό πρωταγωνιστή σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.