Αρχική Κρουαζιέρες Κρουαζιέρες οινογευσίας εισάγει η AmaWaterways

Κρουαζιέρες οινογευσίας εισάγει η AmaWaterways

Κρουαζιέρες οινογευσίας στις αμπελουργικές περιοχές κατά μήκος του ποταμού Ροδανού, του Ρήνου και του Δούναβη πρόκειται να βάλει στο πρόγραμμά της η AmaWaterways.

Στη παρθενική κρουαζιέρα ο Πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της AmaWaterways κ. Rudi Schreiner καθώς και ο Αντιπρόεδρος και συνιδιοκτήτης της Kristin Karst θα φιλοξενήσουν τον Ιδιοκτήτη και Δ/ντα Σύμβουλο του Οινοποιείου Chappellet, που παράγει το πασίγνωστο κρασί Carissa Chappellet, ακι τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της Central Coast Wine Classic.

Αυτές οι κρουαζιέρες θα διαθέτουν κρασιά από πιο δημοφιλείς οινοποιητικές περιοχές του κόσμου και των πιο φημισμένων οινοποιών στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Schreiner.

Αυτές οι ειδικές κρουαζιέρες, με αποκλειστικό θέμα το κρασί, περιλαμβάνουν εκδρομές οινογευσίας, στο παραδοσιακό “Heuriger”, στα χωριά του Grinzing και Neustift στα περίχωρα της Βιέννης. Ενημέρωση σχετικά με τα κρασιά της Αλσατίας στο οινοποιείο “Wünsch et Mann”, στο Wettolsheim, στο “Oktoberfest” και στο χωριό του Vilshofen που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.