Αρχική Επικαιρότητα Τελετή έναρξης Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Μαρίνας Φλοίσβου Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 17:30

Τελετή έναρξης Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Μαρίνας Φλοίσβου Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 17:30

Τελετή έναρξης Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Μαρίνας Φλοίσβου Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 17:30Την εμπειρία ενός διαφορετικού σκηνικού θα ζήσουν φέτος όσοι επισκεφθούν τη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 11 Δεκεμβρίου 2011 έως την 1η Ιανουαρίου 2012. Οι μικροί επισκέπτες θα διασκεδάσουν με πολυάριθμες δημιουργικές δραστηριότητες μέσα στο «αρχηγείο» θρυλικών πειρατών, που θα στηθεί μέσα στην μαρίνα για την περίοδο των φετινών γιορτών.

Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν με την τελετή έναρξης που περιλαμβάνει εκτός από τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, πολλά «μαγικά» δρώμενα που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες. Ο Άγιος Βασίλης, που καταφθάνει από τη θάλασσα «μπλέκει σε περιπέτειες» με τους πειρατές που έχουν καταλάβει τη Μαρίνα Φλοίσβου. Κατόπιν διαπραγματεύσεων όμως, το πνεύμα των Χριστουγέννων επικρατεί και «φωτίζει» τη Μαρίνα με πολύχρωμα πυροτεχνήματα. Παράλληλα animateurs και ξυλοπόδαροι θα διασκεδάζουν τον κόσμο, ενώ καλλιτέχνες face-painting θα «μεταμορφώνουν» μικρούς και μεγάλους σε πειρατές.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τα Σαββατοκύριακα 17-18/12, 24-25/12, τη Δευτέρα 26/12 και το Σαββατοκύριακο 31/12-1/1 με πλήθος δραστηριοτήτων. Στα Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, οι μικροί επισκέπτες θα δημιουργήσουν πειρατικές κονκάρδες, χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτί και ξύλο, ενώ θα βοηθήσουν τον ζαχαροπλάστη Μαυρογένη πειρατή να φτιάξει στολίδια για το δέντρο από μπισκότα, καραμέλες και σοκολάτα. Επιπλέον η αρχιπειρατής θα βάφει τα πρόσωπα των παιδιών μεταμορφώνοντάς τα σε μικρούς πειρατές. Τις εκδηλώσεις συμπληρώνουν θεατρικές παραστάσεις με μαριονέτες και Καραγκιόζη την εμφάνιση ενός πειρατή Άη-Βασίλη καθώς και πολλούς άλλους ήρωες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.