Home Ξενοδοχεία Η Marriott International ανακοινώνει το πρώτο ξενοδοχείο στη Σερβία

Η Marriott International ανακοινώνει το πρώτο ξενοδοχείο στη Σερβία

Η Marriott International ανακοινώνει το πρώτο ξενοδοχείο στη ΣερβίαΤο 2014 θα είναι έτοιμο το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Marriott International στο κέντρο του Βελιγραδίου.

Το Courtyard by Marriott στο κέντρο του Βελιγραδίου, είναι το πρώτο ξενοδοχείο Marriott International στη Σερβία, στην καρδιά του παλιού Βελιγραδίου, λίγα βήματα από την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Μουσείο και το Εθνικό Θέατρο. Επιπλέον, το ξενοδοχείο βρίσκεται 17χλμ από Βελιγράδι Νίκολα Τέσλα αεροδρόμιο και σε κοντινή απόσταση από το μετρό της πρωτεύουσας.

“Συνεχίζουμε να δούμε ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και είναι ενθουσιασμένοι με την επέκταση μας προς τη Σερβία”, δήλωσε ο Amy McPherson, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marriott International στην Ευρώπη. “Με την αύξηση των επαγγελματικών ταξιδιών, για το Βελιγράδι, είμαστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετήσει την αγορά.”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.