Αρχική Αεροπορικά Νέα Ανανεώθηκε η χορηγία της Emirates προς τον Ολυμπιακό

Ανανεώθηκε η χορηγία της Emirates προς τον Ολυμπιακό

Από αριστερά προς δεξιά: κ. Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Μανιάτης, ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού, κ. Terence Flynn, Manager Greece, Emirates Airline.Η Emirates, ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας για τη χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η αεροπορική εταιρία θα συνεργαστεί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για άλλες δύο ποδοσφαιρικές σαιζόν, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην Ελληνική αγορά και τα σπορ σε όλο τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας κατακτήσει 38 φορές το Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, 24 φορές το Κύπελλο Ελλάδος και 4 φορές το Super Cup, ενώ οι υποστηρικτές του ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο, μόνο στην Ελλάδα.

Η ανανέωση της συμφωνία αφορά στις 2 επόμενες αγωνιστικές περιόδους και έχει ως αποτέλεσμα το γνωστό «Fly Emirates» να φιγουράρει στο στάδιο Καραϊσκάκη, την έδρα του Ολυμπιακού. Η ανακοίνωση έρχεται και μετά από την πετυχημένη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Arsenal, της μεγαλύτερης ομάδας που χορηγεί η Emirates, στο πλαίσιο του UEFA Champions League στην Αθήνα.

«Η χορηγία προς τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζει τη δέσμευση της Emirates στους φιλάθλους παγκοσμίως, αλλά ιδιαίτερα των πελατών μας στην Ελλάδα», δήλωσε ο Salem Obaidalla, Emirates’ SVP Commercial Operations, Europe & Russian Federation, «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με μία ομάδα με την οποία πολλοί πελάτες μας παθιάζονται μαζί της και πιστεύουμε ότι αυτή η χορηγία θα βοηθήσει την Emirates να έρθει πιο κοντά στους οπαδούς της ομάδας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο» πρόσθεσε ο κ. Obaidalla.

«Η συνέχιση της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επόμενα δύο χρόνια, αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για την ομάδα και την Ελλάδα», δήλωσε ο Terrence Flynn, Emirates Manager Greece. «Η ανανέωση της χορηγίας αποδεικνύει ότι η παγκόσμια δέσμευσή μας στο ποδόσφαιρο αντανακλάται και σε τοπικό επίπεδο».

«Ο Ολυμπιακός και η Emirates Airline ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη δύο ποδοσφαιρικές σαιζόν. Είναι μια χορηγία με αμοιβαία οφέλη και είμαστε πολύ χαρούμενοι αφού και οι δύο πλευρές μοιράζονται κοινούς στόχους όπως το πάθος για την τελειότητα», δήλωσε ο κ. Γιάννης Βρέντζος, Managing Director της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «η Emirates επενδύει σε χορηγίες με ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες όπως η FIFA και ποδοσφαιρικές ομάδες όπως η Real Madrid, η Arsenal, και η Milan. Είναι ενδεικτικό ότι ο Ολυμπιακός εντάχθηκε σε αυτό το στρατηγικό σχεδιασμό, αποδεικνύοντας ότι προσφέρουμε μια πολύ ανταγωνιστική επικοινωνιακή πλατφόρμα, μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Emirates και ελπίζουμε η συνεργασία μας να συνδυαστεί με πολλές διακρίσεις εντός και εκτός γηπέδου», πρόσθεσε ο κ. Βρέντζος.

Οι ποδοσφαιρικές συνεργασίες της Emirates, περιλαμβάνουν επίσης την Arsenal, HSV, PSG, AC Milan και Real Madrid. Η Emirates επίσης χορηγεί την Asian Football Confederation και την Saudi Professional League.

Εκτός από τις συνεργασίες με τις ποδοσφαιρικές ομάδες, η Emirates είναι επίσης Official Partner της FIFA World Cup, Official Airline για 19 ποδοσφαιρικά τουρνουά διεθνώς και στηρίζει πλήθος αθλημάτων παγκοσμίως, ανάμεσά τους την ιππασία το τένις, το ράγκμπι, την ιστιοπλοΐα, και το κρίκετ.

Η χορηγία της Emirates προς τον Ολυμπιακό, είναι ακόμη ένα παράδειγμα της σημαντικής επένδυσης που πραγματοποιεί η Emirates στην Ελλάδα. Η αεροπορική έχει μεταφέρει 900.000 επιβάτες τα τελευταία 5 χρόνια, ενδυναμώνοντας τις εμπορικές και τουριστικές σχέσεις μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδος. Σύμφωνα με το Hellenic Business Council στο Ντουμπάι, παρά τις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, η αξία των Ελληνικών εξαγωγών στα ΗΑΕ αυξήθηκαν κατά 27% το 2010, συγκρινόμενα με την αντίστοιχη περίοδο το 2009 σε σύνολο €137 εκ.

Η χωρητικότητα εμπορευματικού φορτίου του Boeing A330-200 είναι περίπου 15 τόνοι υποστηρίζοντας σημαντικές εξαγωγές στα ΗΑΕ, συμπεριλαμβανομένου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, προϊόντων αλουμινίου, μαρμάρου, καλλυντικών και ετοίμων ενδυμάτων. Κατά το τελευταίο έτος ο όγκος των εμπορευμάτων από την Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά 23%.

Η Emirates πετά σε δέκα πόλεις της Ινδίας πάνω από 180 φορές την εβδομάδα, καθώς και σε τέσσερις βασικές πόλεις της Κίνας: Πεκίνο, Σαγκάη, Guangzhou και το Χονγκ Κονγκ, παρέχοντας εύκολη συνδεσιμότητα μεταξύ της Ελλάδος και σημαντικών αναδυόμενων αγορών, συμβάλλοντας έτσι στη διευκόλυνση του εμπορίου και της ενίσχυσης των δεσμών και της συμμετοχής των επενδυτών.

Η Emirates πετάει καθημερινά από την Αθήνα, χρησιμοποιώντας το Airbus 330-200 τριών θέσεων. Η πτήση EK105 αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10:05π.μ. και φτάνει στην Αθήνα στις 13:20. Η πτήση EK 106 αναχωρεί από την Αθήνα στις 15:50 και φτάνει στο Ντουμπάι στις 22:05.

Λίγα λόγια για την Emirates:

Από την ίδρυση της το 1985, η Emirates Airline έχει αποσπάσει πάνω από 500 διεθνή βραβεία σε αναγνώριση των προσπαθειών της για παροχή ανυπέρβλητου επιπέδου υπηρεσιών. Κατά το οικονομικό έτος 2010/2011, η Emirates μετέφερε 31,4 εκ. επιβάτες και 1,8 εκ. τόνους εμπορευματικού φορτίου. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί δρομολόγια σε 116 πόλεις σε 68 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλασία.

Λίγα λόγια για την ΠΑΕ Ολυμπιακός:
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου 1925 αρχικά με σκοπό την εκπροσώπηση των ανθρώπων που ζούσαν στο δεύτερο μεγαλύτερο και πιο σημαντικό λιμάνι της Μεσογείου, τον Πειραιά. Λόγω της ναυτικής του καταγωγής, ο Ολυμπιακός γρήγορα αναπτύχθηκε μέσω της θάλασσας (Ελληνική Παραδοσιακή Ναυτιλία) σε όλο τον «ελληνόφωνο» κόσμο.
 
Σήμερα θεωρείται μακράν ο πιο δημοφιλής και επιτυχημένος ποδοσφαιρικός σύλλογος της χώρας, έχοντας κερδίσει τα περισσότερα εγχώρια πρωταθλήματα. Είναι ακριβώς αυτά τα επιτεύγματα που έδωσε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός το παρατσούκλι «ΘΡΥΛΟΣ». Η ηγέτιδα θέση της ομάδας στον ελληνικό αθλητισμό, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του και κυρίως, οι ένθερμοι υποστηρικτές του, αποτελούν την ιδανική πλατφόρμα επικοινωνίας, μέσω της οποίας οι συνεργάτες της ομάδας προωθούν και πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.