Αρχική Αεροπορικά Νέα Tη δυνατότητα αναβάθμισης θέσης θα έχουν πλέον τα μέλη Miles&Bonus της Aegean!

Tη δυνατότητα αναβάθμισης θέσης θα έχουν πλέον τα μέλη Miles&Bonus της Aegean!

Tα μέλη του Miles&Bonus της AEGEAN έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τη θέση τους με εξαργύρωση των μιλίων που έχουν συγκεντρώσει στο λογαριασμό τους, εξασφαλίζοντας όλα τα προνόμια της business class.

Η Αναβάθμιση Κατηγορίας Θέσης με εξαργύρωση μιλίων είναι δυνατή για κάθε επιβεβαιωμένη κράτηση σε συγκεκριμένους ναύλους και αφορά αποκλειστικά πτήσεις που εκτελούνται από την Aegean Airlines (εσωτερικό και εξωτερικό).

Βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη Business θέσης στο αεροσκάφος και τη συγκεκριμένη πτήση καθώς και η διαθεσιμότητα θέσεων.

Κάθε αίτημα Αναβάθμισης Κατηγορίας Θέσης αφορά μια διαδρομή (segment) και μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 4 επιβάτες ανά κράτηση ενώ θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση της αντίστοιχης πτήσης.

Tο αίτημα για αναβάθμιση θέσης πραγματοποιείται μόνο μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου της AEGEAN (στο 801 11 20000 από σταθερό τηλέφωνο ή το +30 210 6261000 από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.