Αρχική Εταιρικά Νέα Στην Action Global Communications Hellas το Navigator Τravel

Στην Action Global Communications Hellas το Navigator Τravel

Στην  Action Global Communications Hellas το Navigator ΤravelΟ ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services, ένας από τους κορυφαίους στον κλάδο του, με κοντά στα 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, ανανεώνει τη συνεργασία της με την Action  Hellas, αναθέτοντας τo πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας.
 Πιο αναλυτικά, η συνεργασία περιλαμβάνει την υλοποίηση ολοκληρωμένων ενεργειών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που στόχο έχουν να προβάλουν το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας που καλύπτει κάθε μορφή τουριστικών αναγκών. Η Action Hellas θα λειτουργεί ως  γραφείο τύπου για το Navigator Travel, που αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) των εταιρειών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises (θυγατρικών της Royal Caribbean Cruises) σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Σλοβακία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.